Valet parking bij Schiphol

valet-parking-bij-schipholValet parking is de snelste en meest ontspannen manier van parkeren bij Schiphol. U geeft de auto gewoon af voor de deur van de vertrekhal. De chauffeur van het parkeerbedrijf neemt de auto van u aan en rijdt die naar de parkeerplaats. Bij terugkomst op de luchthaven staat de auto weer voor u klaar. U stapt in en kunt meteen wegrijden, naar huis of naar uw volgende afspraak.

Tip: wilt u goedkoop parkeren op Schiphol met valet parking? Vergelijk de kosten bij de diverse parkeerbedrijven. Wij laten zien waar u de laagste prijs betaalt.

Wat is valet parking?

Is valet parkeren bij Schiphol nieuw voor u? We leggen u graag uit hoe dat werkt:

    1. Online reserveren
    2. Rijden naar Schiphol
    3. Auto afgeven aan de chauffeur
    4. Op reis of op vakantie
    5. Auto aannemen van de chauffeur 

1. Online reserveren

Schiphol valet parking is gewoon online te reserveren, zowel bij de luchthaven zelf als bij en aantal andere parkeerbedrijven. U kunt op uw gemak de verschillende aanbiedingen vergelijken, om daar een goede keuze uit te maken. We helpen u daarmee graag op weg, zowel om op de kosten te besparen als om een betrouwbaar parkeerbedrijf te kiezen.

De parkeerplaats kunt u online reserveren. Zodra u de reservering heeft gemaakt ontvangt u een e-mail met daarin de precieze instructies. Het parkeerbedrijf geeft aan waar u de auto precies af kunt geven. En bijvoorbeeld hoe u de chauffeur van het bedrijf kunt herkennen. 

2. Rijden naar Schiphol

Valet park bij Schiphol werkt in alle gevallen min of meer hetzelfde. Dus wilt u de auto parkeren op basis van Schiphol valet? Rijd dan naar de luchthaven, op het moment dat u de afspraak heeft met de chauffeur van het parkeerbedrijf.

Zorg ervoor dat u ruim op tijd aanwezig bent op de luchthaven, om de auto op tijd af te geven. Bel bijvoorbeeld 30 minuten voordat u aankomt op Schiphol nog even met het parkeerbedrijf, om ervoor te zorgen dat de chauffeur daar rekening mee kan houden. Als u zorgt dat u twee uur voordat u gaat vliegen op de luchthaven bent is dat ruim op tijd. 

3. Auto afgeven aan de chauffeur

Op de luchthaven staat de chauffeur van het parkeerbedrijf als het goed is al voor u klaar. De valet parking bij Schiphol werkt heel eenvoudig. De chauffeur zal u waarschijnlijk even helpen om de koffers uit te laden, zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Bovendien controleert u samen met de chauffeur de auto, bijvoorbeeld om vast te stellen of er sprake is van schade(s).

Tip: het is verstandig om foto’s te maken van de auto. Doe dat van de voorkant, de zijkanten en de achterkant, net als specifiek van de velgen. Dit voorkomt eventuele onduidelijkheden achteraf. 

Vervolgens kunt u de sleutel afgeven aan de chauffeur. Die rijdt de auto naar de parkeerlocatie in de buurt. U kunt zelf meteen doorlopen naar de vertrekhal, om in te checken voor de vlucht vanaf Schiphol.

4. Op reis of op vakantie

Na het valet parkeren op Schiphol kunt u op reis of op vakantie, afhankelijk van de plannen die u heeft. Het is niet nodig om gebruik te maken van een shuttle, omdat u al voor de vertrekhal staat.

Tijdens uw reis bewaakt het parkeerbedrijf uw auto, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Eventueel kunt u de auto meteen laten wassen, laten opladen of gebruik maken van andere extra diensten en services. 

5. Auto aannemen van de chauffeur

Als u weer terugvliegt naar Schiphol geeft u aan het parkeerbedrijf door hoe laat u ongeveer zal landen. Bovendien kunt u het bedrijf nog even bellen zodra u geland bent, en u bijvoorbeeld nog even op de koffers moet wachten.

De chauffeur rijdt met uw auto naar de luchthaven. U krijgt de sleutel weer terug, zodat u zelf in kunt stappen om naar huis of naar uw werk te rijden. 

Tarieven: wat zijn de kosten?

Valet parking op Schiphol hoeft niet duur te zijn. Het is verstandig om de tarieven online te vergelijken, om precies te zien wat daar de kosten van zijn. Ontdek op die manier welke parkeerbedrijven dit voordelig kunnen aanbieden. En houd ondertussen in de gaten of de bedrijven betrouwbaar zijn. Kijk bijvoorbeeld of het bedrijf ons Schiphol Parkeren Keurmerk heeft. 

lang-bij-schiphol-parkeren-vergelijkenParkeren op Schiphol: valet vergelijken

U kunt de mogelijkheden tot valet park bij Schiphol online vergelijken. Bekijk bijvoorbeeld de reviews en ervaringen van anderen. Hieruit blijkt hoe de chauffeur met de auto omgaat en bijvoorbeeld of die op tijd aanwezig is. Dat is zowel bij het afgeven als weer ophalen van de auto belangrijk. Het voorkomt vertragingen, stress en onrust. In plaats daarvan kunt u de auto heel soepel parkeren, om meteen door te reizen en bij terugkomst ook weer door te kunnen. 

Valet parking bij Schiphol

Valet parking bij Schiphol is in de meeste gevallen heel goed geregeld. Het is de snelste en makkelijkste manier om de auto te parkeren. U hoeft zelf niet op zoek naar een parkeerplaats. De chauffeur neemt de auto in plaats daarvan van u over, om die naar de parkeerlocatie te rijden. Bij terugkomst staat de auto weer voor de deur van de vertrekhal. Valet parkeren bij Schiphol is op die manier heel ontspannen, zeker als u kiest voor een betrouwbaar parkeerbedrijf met ons keurmerk.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken