Shuttle Parkeren

shuttle-parkeren-schipholWilt u goedkoop parkeren bij de Schiphol? U kunt daarvoor gebruik maken van de handige shuttle service die veel aanbieders aanbieden. Dit betekent dat u de auto zelf kunt parkeren, op een goedkoop parkeerterrein op enkele kilometers afstand van de luchthaven. De shuttle service rondom Schiphol brengt u vervolgens naar de vertrekhal, waar u kunt inchecken om uw reis te vervolgen. De shuttle service vormt een geschikte methode voor zowel het kort parkeren als het lang parkeren bij Schiphol, dankzij de voordelige locatie kunt u uw auto al vanaf een paar euro per dag veilig parkeren.

Naar de luchthaven en terug naar de auto

Uiteraard is de shuttle service in de beide richtingen beschikbaar. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein en gebruik maken van de shuttle dienst naar de vertrekhal. U stapt voor de deur uit, om daar in te checken en uw reis te vervolgen. Komt u weer terug aan op de luchthaven? Dan staat de shuttle service bij de aankomsthal voor u klaar. De shuttle service brengt u weer netjes terug naar het parkeerterrein waar u de auto heeft staan. U hoeft slechts een klein stukje naar uw auto te lopen, terwijl u de laagste prijs voor het kort of lang parkeren bij de luchthaven betaalt.

Kort parkeren met shuttle service

Wilt u kort parkeren met een shuttle service bij Schiphol, bijvoorbeeld om de auto 2 – 3 dagen te parkeren? U kunt een stedentrip maken en uw auto goedkoop parkeren, door gebruik te maken van de diverse parkeerterreinen op afstand. U kunt het adres van het parkeerterrein of de garage in uw navigatie opnemen, de shuttle service neemt u vanaf het terrein mee naar de vertrekhal op de luchthaven. Uiteraard is er aan boord van de shuttle service voor het goedkoop parkeren voldoende ruimte voor zowel uzelf als de koffer(s) die u bij u heeft.

Shuttle service voor lang parkeren

Wilt u goedkoop lang parkeren? Ook in dat geval is het verstandig om gebruik te maken van een parkeerterrein met shuttle service schiphol. U kunt op die manier eenvoudig van het parkeerterrein naar de luchthaven reizen, u staat daar binnen een paar minuten. De shuttle service vertrekt bijvoorbeeld iedere 10 minuten of ieder kwartier, waardoor u daar bovendien nooit lang op hoeft te wachten. In plaats daarvan kunt u de auto parkeren en in de shuttle service stappen, zodat u ruim op tijd bent om in te checken.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken