Shuttle parkeren op Schiphol

shuttle-parkeren-schipholShuttle parkeren op Schiphol is de gebruikelijke keuze om lang te parkeren. Gaat u een lang weekend, een week of langer op reis? Dankzij shuttle parkeren betaalt u een scherpe prijs per dag, bijvoorbeeld minder dan een paar euro. Dat is veel goedkoper dan andere parkeerplaatsen, zowel op de luchthaven als erbuiten.

Wij leggen u graag uit hoe het werkt als u wilt parkeren om daarna een shuttlebus te gebruiken. Die brengt u van de parkeerlocatie naar de vertrekhal op de luchthaven. En ook weer terug na terugkomst op Schiphol, zodat u weer bij uw auto zal komen. Bovendien helpen we u de verschillende parkeerbedrijven te vergelijken. Op die manier weet u zeker dat u niet te veel betaalt. En dat u parkeer bij een betrouwbare aanbieder die de zaken goed voor elkaar heeft. 

Wat is shuttle parkeren?

Heeft u niet eerder gebruik gemaakt van shuttle parkeren, dus bent u benieuwd hoe dat werkt? Zowel bij Schiphol zelf als bij de andere parkeerbedrijven doet u dat in 5 simpele stappen:

  1. Online reserveren
   U kunt de parkeerplaats op basis van shuttle parkeren gewoon online reserveren. Vergelijk online de verschillende parkeerbedrijven, om daar een goede keuze uit te maken. Eenmaal gereserveerd ontvangt u een mailtje met daarin de bevestiging en de belangrijke gegevens die u nodig heeft. 
  2. Naar de parkeerplaats rijden
   Op de dag van vertrek rijdt u naar de parkeerplaats. Het is niet nodig om het parkeerbedrijf daar vooraf van op de hoogte te brengen. In plaats daarvan rijdt u er gewoon naartoe. Bij de slagboom scant het parkeerbedrijf uw kenteken of laat u de gegevens van de reservering zien. De slagboom opent, waarna u de auto zelf kunt parkeren op een beschikbare plaats. 
  3. Parkeren en in de shuttlebus
   U parkeer de auto op een beschikbare plek. Vervolgens loopt u naar de shuttlebus, of de plek waar u daar even op kunt wachten. Afhankelijk van het parkeerbedrijf dat u kiest komt er bijvoorbeeld iedere 10 minuten een bus, of staat die al voor u klaar. De bus rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol.
   Tip: laad de koffers alvast uit bij het oprijden van het parkeerterrein. Dat voorkomt dat u daarmee terug moet lopen naar de plek waar u in de shuttlebus kunt stappen. 
  4. Zorgeloos op reis: de sleutel in uw zak
   De shuttlebus zet u af voor de deur van de vertrekhal. Dat betekent dat u meteen door kunt lopen voor het inchecken. U kunt zorgeloos op vakantie of op reis. De sleutel van uw auto heeft u gewoon in de zak, zodat u zeker weet dat daar niets mee gebeurt. 
  5. Terug naar uw auto op de parkeerplaats
   Komt u weer terug op Schiphol? De shuttlebus van het parkeerbedrijf rijdt u vanaf de aankomsthal naar de parkeerlocatie. Daar aangekomen loopt u weer naar de auto, om in te stappen en door (naar huis) te rijden. 

Tarieven: goedkoper dan bij Schiphol

De shuttle parking bij de andere parkeerbedrijven dan Schiphol zelf is vaak goedkoper. U betaalt een lagere prijs voor het parkeren op basis van een shuttle naar Schiphol. De bedrijven maken minder kosten, omdat ze bijvoorbeeld op 10 of 15 minuten rijden van de luchthaven zitten.

Tip: zeker weten dat u kiest voor een bedrijf dat de zaken goed op orde heeft? Bekijk en vergelijk de ervaringen. En kies een bedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk, dan weet u zeker dat het goed geregeld is.

Dankzij de lagere tarieven dan op de luchthaven zelf is het goed mogelijk om goedkoop te parkeren bij Schiphol. Dat kan op basis van een shuttleservice, die u vanaf de parkeerlocatie naar de vertrekhal brengt. En weer terug natuurlijk, als u weer aankomt op de luchthaven. 

lang-bij-schiphol-parkeren-vergelijkenShuttle parkeren vergelijken: online de laagste prijs

U kunt online de mogelijkheden voor shuttle parkeren bij Schiphol vergelijken. Het is de goedkoopste manier om lang te parkeren. De parkeerplaatsen zijn al beschikbaar vanaf minder dan een paar euro per dag. Online vindt u eenvoudig de laagste prijs, mét de zekerheid dat dit goed geregeld is.

Kies een parkeerbedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. En lees bijvoorbeeld onze Expert Reviews. Daarin laten we u precies zien hoe het parkeren er werkt. We parkeerden er zelf onze auto’s, zodat we u goed kunnen uitleggen wat u daar kunt verwachten. 

Shuttle parkeren op Schiphol

Schiphol shuttle parking is goed geregeld, maar ook relatief duur. Daarom is het parkeren bij Schiphol met een shuttle service goedkoper bij een van de andere parkeerbedrijven.

Bij Schiphol is het shuttle parkeren goed geregeld, al geldt dat ook voor de andere aanbieders met ons keurmerk. Zij hebben voor het parkeren bij Schiphol een shuttle bus, die u binnen 10 tot 15 minuten naar de vertrekhal brengt. U stapt daar gewoon voor de deur uit, zodat u meteen door kunt lopen naar de balies voor het inchecken. Bij terugkomst staat de bus al op u te wachten of komt die snel voorrijden. De shuttle bus brengt u terug naar de parkeerplaats, waar u zelf uw auto kunt ophalen.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken