Keurmerk Schiphol Parkeren

keurmerk-schiphol-parkeren

Het Schiphol Parkeren Keurmerk wordt toegekend aan parkeerbedrijven bij Schiphol die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en waarvan de dienstverlening uitstekend is. Dit keurmerk is van toepassing op zowel valet parking bedrijven als shuttle parkeeraanbieders. Jaarlijks voeren we als Schiphol Parkeren een gedetailleerde test en evaluatie uit om te bepalen welke bedrijven in aanmerking komen voor dit keurmerk. Gedurende deze uitgebreide procedure worden verschillende aspecten nauwlettend beoordeeld en geanalyseerd. In het bijzonder wordt er gekeken naar:

Onderging tests door SchipholParkeren.com:

SchipholParkeren voert regelmatig tests uit bij parkeeraanbieders op Schiphol, waarbij de dienstverlening en beloften worden gecontroleerd. We gaan na of de aangeboden faciliteiten overeenkomen met wat op de website vermeld staat en we houden toezicht op de shuttlebussen en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het parkeren via valet parking. Indien een parkeeraanbieder zijn beloften nakomt en je vlot, veilig en voordelig kunt parkeren, wordt het Keurmerk SchipholParkeren toegekend, zodat je zonder zorgen een parkeerplaats kunt reserveren.

Eigen veilige parkeerlocatie.

Het controleren van de parkeerlocaties en aangeboden faciliteiten bij de parkeerbedrijven bij Schiphol is een essentieel onderdeel van onze beoordelingsprocedure om de veiligheid te waarborgen en klanten te informeren over de parkeerplaats van hun auto. Een veilige veilige parkeerlocatie is een vereiste voor het verkrijgen van ons keurmerk.

Herkenbare shuttlebus

Parkeerbedrijven die shuttle services aanbieden, hebben doorgaans meerdere shuttlebussen. Het is van cruciaal belang voor ons Keurmerk Schiphol Parkeren dat reizigers de shuttlebus direct kunnen herkennen. Na een vermoeiende reis is het onplezierig om op zoek te moeten gaan naar de juiste shuttlebus als deze niet duidelijk herkenbaar is voor de reiziger.

Minimaal 3 jaar actief

Voor het verkrijgen van ons keurmerk dienen parkeerbedrijven bij Schiphol minimaal drie jaar actief te zijn. Dit criterium waarborgt de ervaring en betrouwbaarheid van de parkeeraanbieder en draagt bij aan de kwaliteit van onze accreditatie.

24 uur per dag bereikbaar

Een professioneel parkeerbedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. In geval van onverwachte situaties, zoals het vervroegd terugkeren van een vakantie of zakenreis door bijvoorbeeld een spoedgeval of gewijzigde vluchttijden, is het essentieel dat er altijd medewerkers beschikbaar zijn om de auto tijdig bij de vertrekhal af te leveren. Deze continuïteit in bereikbaarheid waarborgt de servicekwaliteit en klanttevredenheid.

Herkenbare bedrijfskleding

We constateren regelmatig dat chauffeurs auto’s aannemen zonder herkenbare bedrijfskleding, wat kan leiden tot ongemak bij eigenaren die hun sleutels en auto afgeven. Bij een betrouwbaar parkeerbedrijf dienen chauffeurs duidelijk herkenbaar te zijn in bedrijfskleding, zodat het voor de eigenaar direct zichtbaar is dat de chauffeur bij het parkeerbedrijf in dienst is. Deze professionele uitstraling draagt bij aan het vertrouwen en de kwaliteit van de service.

Logische kilometerstand

Het is van groot belang dat valet chauffeurs geen onnodige omwegen maken of de auto gebruiken tijdens de parkeerperiode. Wij controleren zorgvuldig de afstand tot het parkeerterrein en verifiëren of de chauffeur de juiste route volgt. Deze maatregelen dragen bij aan de integriteit en betrouwbaarheid van de parkeerbedrijven op basis van Valet parking.

Minimale wachttijden

Bij het afleveren van uw auto hoort er snel een chauffeur klaar te staan wanneer je op tijd hebt gebeld. Je tijdige check-in en vertrek naar de vlucht zijn van essentieel belang. Ook bij terugkeer verwacht je dat de auto of shuttlebus tijdig gereed staat, zodat je direct naar huis kunt rijden en niet onnodig hoeft te wachten na jouw reis. Het minimaliseren van wachttijden draagt bij aan een vlotte en efficiënte parkeerervaring.

Veilig en nette rijstijl

Bij elke aanbieder houden we nauwlettend toezicht op het rijgedrag. De veiligheid van de passagiers in de shuttlebus vanaf de vertrekhal naar het parkeerbedrijf is van groot belang. Ook bij Valet Parking, waarbij de chauffeur de auto van de reiziger naar de parkeerlocatie rijdt, is het essentieel dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Aangezien de reiziger zijn auto toevertrouwt aan het parkeerbedrijf zonder direct toezicht, beoordelen we tijdens de tests het rijgedrag bij elke rit. Op basis hiervan wordt bepaald of een parkeerbedrijf in aanmerking komt voor het Keurmerk Schiphol Parkeren.

 

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken