Lang parkeren bij Schiphol

lang-parkeren-schipholLang parkeren bij Schiphol: hoe kunt u dat het best doen? Hoe houdt u het voordelig of maakt u het zelfs goedkoop? En zijn de parkeerplekken die u vergelijkt wel te vertrouwen? Het zijn belangrijke vragen, waarover we u graag adviseren.

We hebben de ervaring met Schiphol, voor lang parkeren en kort parkeren. We helpen u de kosten te vergelijken en zorgen ervoor dat u niet meer betaalt dan nodig. Bovendien hebben we onze eigen auto’s overal al een keer geprobeerd. Op basis daarvan schreven we tests en beoordelingen over de parkeerbedrijven. En deelden we ons Schiphol Parkeren Keurmerk uit aan bedrijven die hun zaken goed op orde hebben.

Dus wilt u parkeren op Schiphol en lang wegblijven? Dat kan heel voordelig, maar niet op de officiële terreinen van Schiphol zelf. Beter is het om een alternatief te zoeken, bij een bedrijf dat de parkeerplekken veel voordeliger aanbiedt.

Als u de auto lang wilt parkeren bij Schiphol zijn er allerlei mogelijkheden. We leggen u uit op welke twee manieren u kunt parkeren. En hoe u er zelf achter kunt komen wat de beste parkeerplaats is voor lange termijn parking bij Schiphol. 

Twee manieren om te parkeren

Grofweg zijn er twee manieren om lang te parkeren bij Schiphol:

  • Shuttle parkeren
    U rijdt zelf naar de parkeerlocatie. Daar parkeert u de auto. U kunt de sleutel gewoon meenemen, zodat u zeker weet dat er met de auto verder niets gebeurt. Vanaf de parkeerlocatie rijdt er een shuttlebus naar de vertrekhal van de luchthaven. Die bus rijdt vanaf de aankomsthal ook weer terug, om u terug te brengen naar de auto. 
  • Valet parkeren
    U rijdt naar de vertrekhal. Daar staat een chauffeur van het parkeerbedrijf te wachten. Hij of zij neemt de auto van u aan en rijdt die naar het parkeerterrein. U hoeft de auto dus niet zelf te parkeren. Bij terugkomst op de luchthaven staat er een chauffeur klaar, met uw auto. U kunt meteen vanaf de aankomsthal door rijden, naar huis of naar een volgende afspraak.

Shuttle parkeren is over het algemeen goedkoper dan valet parkeren. Dat geldt voor zowel kort parkeren als voor lang parkeren. In de beide gevallen is het verstandig om online de aanbiedingen te vergelijken. U bespaart op die manier onnodige kosten. 

Bij Schiphol en andere parkeerbedrijven

Wilt u bij Schiphol lang parkeren? Dat kan op P3 en P4, de officiële terreinen van de luchthaven zelf. Vanzelfsprekend is het daar goed geregeld. Er rijdt een shuttlebus naar de luchthaven en weer terug. Houd er rekening mee dat u relatief veel betaalt voor de parkeerplekken. Het is de duurste aanbieder die er beschikbaar is. Dat betekent dat u flink op de kosten kunt besparen door de kosten voor lang parkeren te vergelijken.

En zoekt u naar valet parking voor een langere tijd? Ook dat biedt Schiphol zelf aan. Opnieuw is het een van de duurste aanbieders. Dus zoekt u naar de beste manier om de auto lang te parkeren bij Schiphol? Dan is het de moeite waard om online de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. 

In de meeste gevallen vindt u online een betere aanbieding. Het lang parkeren bij Schiphol hoeft dan niet onnodig duur te zijn. De lange termijn parking kunt u boeken bij een groot aantal andere parkeerbedrijven. Die beschikken in een aantal gevallen over ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Dat betekent dat ze volledig betrouwbaar zijn en dat u de auto er met een gerust hart kunt parkeren. 

lang-bij-schiphol-parkeren-vergelijkenOnline vergelijken: goed en goedkoop

Zoekt u voor lang parkeren bij Schiphol naar de beste prijs? We helpen u een goede keuze te maken uit de beschikbare parkeerbedrijven. Zo vindt u de beste optie, die zowel goedkoop als betrouwbaar is. Dat noemen wij goed en goedkoop parkeren, zonder u er zorgen over te hoeven maken.

Uiteraard vergelijken we zowel aanbieders van shuttle parkeren als van valet parkeren. Dus op welke manier u de auto ook lang wilt parkeren bij Schiphol, wij laten zien waar dat het best kan. Daarvoor parkeren we bijvoorbeeld regelmatig zelf onze auto’s. Dat doen we bij de verschillende bedrijven. We beoordelen hoe ze communiceren, zodra u de reservering maakt. En zijn de shuttlebussen en de chauffeurs bijvoorbeeld goed herkenbaar? Het zijn voor ons belangrijke eigenschappen. Als een parkeerbedrijf alles goed op orde heeft reiken we het Schiphol Parkeren Keurmerk uit. Op die manier weet u zeker dat het goed geregeld is, zodat u daar geen omkijken naar heeft. 

Lang parkeren bij Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol is al mogelijk vanaf minder dan twee euro per dag. Dat betekent dat u daar heel voordelig gebruik van kunt maken, door online de mogelijkheden te vergelijken. Het laat zien waar u een lagere prijs betaalt dan op de luchthaven zelf. En kiest u voor een bedrijf met ons keurmerk? En met goede reviews en ervaringen van andere reizigers? Dan kunt u erop vertrouwen dat dit geen problemen zal opleveren. 

Bij Schiphol lang parkeren is op die manier voordeliger dan u misschien had gedacht. Dankzij het goedkopere lang parkeren houdt u geld over voor de vakantie of de reis. Of steekt u het voordeel gewoon in uw zak, zodat u de volgende keer nog eens kunt parkeren zonder extra kosten te maken.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken