Greenparking

Greenparking biedt nette en veilige plekken om te parkeren bij Schiphol. Dichtbij de luchthaven, met een gratis shuttle service die in 10 minuten naar de vertrekhal rijdt. Het bedrijf is onderdeel van Met&Co, een van de grote parkeerbedrijven bij Schiphol.

U profiteert er van een aantal aantrekkelijke voordelen, om met een gerust hart te kunnen parkeren en op reis te gaan. Uiteraard kunt u online de beschikbaarheid controleren en een parkeerplaats reserveren. Greenparking biedt moderne mogelijkheden en hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, om zonder zorgen te parkeren en te reizen.

Voordelen van Greenparking

Greenparking biedt naar eigen zeggen de goedkoopste parkeerplekken voor reizigers via Schiphol, op slechts 10 minuten rijden met een shuttlebus. Het parkeerbedrijf is dag en nacht geopend en ook de shuttle rijdt 24/7 af en aan naar de terminals. Er is een handig platform beschikbaar om bagage in en uit te laden. Bovendien kunt u zelf gewoon de sleutel van uw auto meenemen en is er geen sprake van verborgen kosten na het boeken. Op die manier wil Greenparking graag veel transparantie bieden, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Niet meer slepen met koffers

Een van de speerpunten van Greenparking is om het de reiziger zo makkelijk mogelijk te maken. Het slepen met koffers is bij deze aanbieder bijvoorbeeld verleden tijd. Er is een platform beschikbaar om de bagage uit te laden en medereizigers te laten uitstappen. U kunt zelf de auto parkeren, om daarna samen met de shuttle naar de vertrekhal te rijden.

Een parkeerplek vindt u bij Greenparking gemakkelijk, omdat het terrein goed verlicht is en veel plekken bevat. Alles is netjes geasfalteerd, waarmee het parkeerbedrijf de zaken naar eigen zeggen goed op orde heeft. Bovendien heeft u de mogelijkheid om binnen 1 minuut online te boeken, kunt u rekenen op kentekenherkenning bij het in- en uitrijden en is de shuttle naar de vertrekhal natuurlijk gratis.

Afstand Schiphol 12 min.
Schoonmaken nee
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging nee
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide ja
1 dag € 21,60
2 dagen € 24,30
3 dagen € 28,80
4 dagen € 32,40
5 dagen € 37,35
7 dagen € 41,85
14 dagen € 64,80
21 dagen € 94,50
Greenparking
Middenweg 6-7
1432 DE Aalsmeer


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol