Greenparking

Greenparking biedt nette en veilige plekken om te parkeren bij Schiphol. Dichtbij de luchthaven, met een gratis shuttle service die in 10 minuten naar de vertrekhal rijdt. Het bedrijf is onderdeel van Met&Co, een van de grote parkeerbedrijven bij Schiphol. U profiteert er van een aantal aantrekkelijke voordelen, om met een gerust hart te kunnen parkeren en op reis te gaan. Greenparking biedt moderne mogelijkheden en hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, om zonder zorgen te parkeren en te reizen.

Greenparking biedt naar eigen zeggen de goedkoopste parkeerplekken, op slechts 10 minuten rijden met een shuttlebus. Het parkeerbedrijf is dag en nacht geopend en ook de shuttle rijdt 24/7 af en aan naar de terminals. Er is een handig platform beschikbaar om bagage in en uit te laden. Bovendien kunt u zelf gewoon de sleutel van uw auto meenemen en is er geen sprake van verborgen kosten na het boeken. Op die manier wil Greenparking graag veel transparantie bieden, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

sentiment_very_satisfied Handig bagage in- en uitlaadplatform
sentiment_very_satisfied De gratis shuttle service brengt je 24/7 van en naar de terminal
sentiment_very_satisfied Dag en nacht geopend
sentiment_very_satisfied Zelf sleutels meenemen
Afstand Schiphol 12 min.
Schoonmaken nee
Overdekt nee
Valet parking nee
Shuttle service ja
1 dag € 24,50
2 dagen € 24,50
3 dagen € 33,00
7 dagen € 47,20
14 dagen € 77,50
Greenparking
Middenweg 6
1432 DE Aalsmeer


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren door 1 gebruikers

Review geplaatst op 08-12-2018 door Lex Jansen uit Lisserbroek

Aankomst: 01-12-2018, vertrek: 07-12-2018

Topervaring. Greenparking ligt niet heel dichtbij Schiphol, ongeveer 15 minuten rijden maar het is en professionele aanbieder. Mooie ruime parkeerplekken en we konden de sleutel gewoon meenemen. Ruime bussen waarbij we precies konden zien waar ze rijden en wanneer we konden instappen. Dit is een mooi goedkoop alternatief voor het vaak dure P3 Lang Parkeren

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk