Parkeren Schiphol vergelijken

Gaat u op privé of zakelijk op reis, of moet u op Schiphol zijn om iemand gedag te zeggen of op te halen? In alle gevallen ontkomt u niet aan het tijdelijke onderbrengen van uw auto. Misschien is u al wel ter ore gekomen dat de prijzen voor parkeren op de luchthaven onlangs weer fors zijn gestegen. Parkeren op Schiphol was al niet goedkoop en is sinds kort nog zo’n tien procent duurder geworden.

Niet voor niets wijken veel vaste reizigers steeds vaker uit naar parkeerlocaties rondom het vliegveld. Dat kan gaan om valet parking, waarbij u de auto bij de ingang van de luchthaven overhandigt aan een medewerkers van een parkeerbedrijf, of een shuttle service. In dat geval kunt u uw auto wel zelf (buiten Schiphol) parkeren en wordt u met een busje naar of van de aankomst- of vertrekhal gereden.

Valet parking Schiphol

In beide gevallen draagt u uw auto echter af aan vreemden. Bij valet parking weet u normaliter niet wie uw auto ophaalt, hoe ermee gereden wordt en waar deze tijdens uw reis precies gestald wordt. Dat zorgt voor onzekerheid, en met reden. In het verleden kwamen auto’s beschadigd of vuil terug, bleken er veel meer kilometers op de teller te staan dan bij aflevering, en ga zo maar door. Door parkeren op Schiphol slim te vergelijken, is dat verleden tijd.

Schipholparkeren.com heeft namelijk een tool ontwikkeld om slim verschillende aanbieders met elkaar te kunnen vergelijken. Dan hebben we het uiteraard over de prijs; u wilt immers niet te veel betalen. Anders had u uw auto alsnog wel op het dure parkeerdek van P1 kunnen zetten. Echter, ook de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het bedrijf waar u uw auto parkeert is van groot belang.

Betrouwbaar vergelijken dankzij het keurmerk

Met die gedachte in het achterhoofd, is Schipholparkeren.com begonnen met de introductie van een keurmerk voor parkeerservices rondom Schiphol. Hierdoor word het parkeren op Schiphol vergelijken voor u een stuk eenvoudiger. Dit keurmerk wordt alleen uitgedeeld aan bedrijven die hun zaakjes goed op orde hebben. Kwaliteit, ligging van de faciliteiten, netheid, servicegerichtheid, stiptheid en integriteit: we testen het allemaal.

Dat doen we door minimaal 2x per jaar steekproefsgewijs een expertbeoordeling uit te voeren. Zonder dat de bedrijven daarvan op de hoogte zijn, worden ze onderworpen aan een uitgebreide test. Aan de hand van de resultaten bepalen we vervolgens of de betreffende parkeerservice in aanmerking komt voor ons keurmerk. Is dat het geval, dan kunt u er zeker van zijn dat u uw auto zorgeloos kunt achterlaten.

Simpel parkeren rond Schiphol vergelijken

De verschillende aanbieders voor parkeren rondom Schiphol vergelijken is eenvoudig. U geeft om te beginnen aan hoe lang u uw auto wilt parkeren. Vervolgens kunt u selecteren of u alleen bedrijven wilt zoeken die van ons een keurmerk hebben ontvangen. Het spreekt eigenlijk voor zich dat u gebruikmaakt van deze optie. U weet dan immers zeker dat u goed zit.

Vervolgens komen we ook weer terug op de eerste reden om parkeren rond Schiphol te vergelijken: de kosten. U kunt de resultaten sorteren op prijs, zodat u op de volgende pagina meteen ziet wat voor u de goedkoopste optie is. Binnen de tijd van een paar muisklikken kunt u vergelijken, beoordelen en kiezen. U bent altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare parkeerservice, tegen een scherp tarief.

De kosten van parkeren rond Schiphol

Wat het kost om rond Schiphol te parkeren is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de parkeerduur en de aanbieder. Een eenduidige prijs is dan ook niet te geven. U kunt echter snel en simpel vergelijken in onze tool, dan weet u binnen een mum van tijd waar u qua kosten ongeveer rekening mee moet houden.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken