Parkeren Schiphol P1

Kort parkeren op Schiphol om iemand weg te brengen of zelf te genieten van een weekend weg? Parkeren P1 op Schiphol is daar uitstekend voor geschikt. Het is een parkeerplaats op loopafstand van de vertrek- en aankomsthal. Dankzij de speciale tarieven voor een weekend weg is het relatief voordelig om er gebruik te maken van de parkeerplaatsen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat P1 parkeren op Schiphol duurder is dan lang parkeren en valet parking bij de meeste andere aanbieders.

P1 parkeren op Schiphol

P1 parkeren op Schiphol zorgt voor een parkeerplaats op het terrein van de luchthaven zelf. Het is goed mogelijk om er kort te parkeren, net als op P2. Het gaat om een voornamelijk overdekte parkeergarage vanaf waar het maar 2 minuten lopen is naar de check-in balies. Bovendien is de garage voorzien van cameratoezicht, waardoor u er veilig kunt parkeren. Uiteraard is het mogelijk om online een plaats te reserveren voor Schiphol parkeren P1, zodat u zeker weet dat er bij aankomst een parkeerplaats beschikbaar is.

Gaat u een weekend weg en wilt u gebruik maken van parkeren P1 op Schiphol? In dat geval is het vanaf maandag tot en met vrijdag mogelijk om gebruik te maken van een gereduceerd tarief. Het P1 Schiphol parkeren kost normaal gesproken enkele tientjes per dag. Dankzij het tarief voor een weekend weg betaalt u iets minder dan de kosten voor twee dagen. U kunt er echter al op vrijdag parkeren en de auto op maandag weer op komen halen. Een weekend weg was nog nooit zo comfortabel. Het is aan de andere kant de moeite waard om online de andere aanbieders voor parkeren bij Schiphol te vergelijken.

Schiphol parkeren op P1 voor ophalen en wegbrengen

Schiphol parkeren P1 is bovendien goed geschikt om iemand op te halen of juist weg te brengen. Dankzij de parkeerplaats in de buurt van de terminal kunt u nog even meelopen of bij de aankomsthal wachten op de persoon die u komt ophalen. Vervolgens loopt u in twee minuten weer terug naar de auto, zodat u vanaf daar uw reis weer kunt vervolgen.

Parkeren op Schiphol P1 is eenvoudig en vooral goed geschikt wanneer u er relatief kort wilt staan. Het adres voor uw navigatiesysteem is ‘Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer’. Zodra u in de buurt komt van Schiphol parkeren P1 kunt u de borden ‘Parkeren Schiphol Centrum, P1 & P2’ volgen. U komt op die manier uit in de parkeergarage van P1, zodat u daar de auto kunt parkeren.

Wilt u voordelig parkeren op P1 op Schiphol? Het is verstandig om daar online een plaats voor te reserveren. U betaalt op die manier de laagste prijs en u kunt er zeker van zijn dat er een parkeerplaats beschikbaar is. Dat is uiteraard minder van belang wanneer u kort wilt parkeren op P1 op Schiphol op het moment dat u iemand op komt halen of weg komt brengen naar Schiphol Airport.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken