Lang parkeren op Schiphol: shuttle service

lang-parkeren-op-schiphol-shuttle-parkerenLang parkeren op Schiphol en met een shuttle naar de vertrekhal? Het is de goedkoopste manier om langere tijd de auto te parkeren. U maakt gebruik van een shuttlebus die rijdt tussen de parkeerlocatie en de luchthaven.

Zodra u de auto hebt geparkeerd stapt u in de bus, die u naar de vertrekhal brengt. Bij terugkomst op de luchthaven staat er weer snel een zelfde bus voor u klaar. Die brengt u terug naar de parkeerlocatie, om daar de auto op te halen en door te rijden (naar huis). 

Met de shuttlebus: snel op de luchthaven

Wilt u bij Schiphol lang parkeren met een shuttle? Het is de gebruikelijke manier om langere tijd te parkeren. U betaalt een scherp tarief per dag, omdat u parkeert op bijvoorbeeld 10 minuten rijden van de luchthaven.

Zodra u de auto eenmaal heeft geparkeerd wacht u even op een shuttlebus. Afhankelijk van het parkeerbedrijf dat u kiest is die bijvoorbeeld binnen 10 minuten beschikbaar. De bus rijdt u snel naar de luchthaven, zodat u daar op tijd aanwezig bent voor het inchecken.

Bij terugkomst moet u ook weer even wachten tot er een shuttle beschikbaar is. Dat hoeft ook niet lang te duren, waardoor u niet veel tijd verliest. Terug op de parkeerlocatie loopt u zelf naar uw auto. 

lang-bij-schiphol-parkeren-vergelijkenVergelijken: laagste prijs en betrouwbaar parkeren

Zoekt u naar lang parkeren op Schiphol met een shuttle? Vergelijk de verschillende parkeerbedrijven op basis van hun tarieven. Het helpt u om goedkoop te parkeren, bijvoorbeeld voor minder dan een paar euro per dag.

Daarnaast kunt u letten op de ervaringen van anderen. Kwam de shuttlebus bijvoorbeeld snel voorrijden? En hoe lang is het eigenlijk rijden van de parkeerlocatie naar de luchthaven? Het zijn belangrijke eigenschappen van de parkeerbedrijven.

Tip: kies een parkeerbedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. U weet dan zeker dat ze de zaken goed op orde hebben. u kunt er veilig en vertrouwd parkeren, op bijvoorbeeld 10 tot 15 minuten met de shuttlebus van de vertrekhal. 

Lang parkeren op Schiphol: shuttle service

Als u wilt lang parkeren op Schiphol met een shuttle service heeft u de keuze uit een groot aantal parkeerbedrijven. U kunt die eenvoudig online met elkaar vergelijken. Zo maakt u een goede keuze uit het beschikbare aanbod, zonder dat u daarvoor te veel betaalt. 

In plaats daarvan kunt u de auto goedkoop parkeren. Dus zoekt u een parkeerplaats voor een lang weekend, een week, een paar weken of zelfs langer? Bespaar op de kosten, met een goedkope parkeerplaats op basis van een shuttle service. De shuttlebus rijdt u naar de vertrekhal en weer terug. Het is een eenvoudige en populaire manier van parkeren bij Schiphol.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken