Last minute parkeren

last-minute-parkeren-schipholWilt u last minute parkeren op Schiphol? U kunt rekenen op een aantrekkelijke aanbieding, waarvoor u een scherpe prijs betaalt. U kunt op het laatste moment een parkeerplaats reserveren, bijvoorbeeld op het moment dat blijkt dat de treinen dit weekend niet rijden of u geen ander vervoer heeft kunnen regelen. U kunt op het laatste moment online nog een plaats boeken, zodat u er dankzij last minute parkeren op Schiphol zeker van bent dat er een plaats beschikbaar is.

Online reserveren voor een parkeerplaats

Uiteraard kunt u online een plaats reserveren, voor het last minute parkeren op Schiphol. Het is van belang om dit in ieder geval 24 uur van tevoren te doen. U kunt een plaats reserveren op P3 van Schiphol zelf, of gebruik maken van de andere aanbiedingen die er online beschikbaar zijn. Met name tijdens het hoogseizoen is het verstandig om op tijd op zoek te gaan naar een beschikbare parkeerplaats. Met name de parkeerplaatsen op Schiphol zelf zijn dan vaak niet meer beschikbaar. Last minute parkeren op de luchthaven biedt u dan nog wel de mogelijkheid om in de nabije omgeving een parkeerplaats te boeken.

Betrouwbaar last minute parkeren

Uiteraard kunt u betrouwbaar last minute parkeren, zowel via Schiphol Smart Parking op P3 als de mogelijkheden bij de andere parkeeraanbieders. U kunt er binnen 24 uur parkeren nadat u de reservering heeft geplaatst, bijvoorbeeld op het moment dat u bijna vertrekt. Wilt u last minute parkeren en daarbij gebruik maken van valet parking? Dan dient u zich bijvoorbeeld bij Central Parking minimaal 20 minuten tot een uur voorafgaand aan uw aankomst te melden. In veel van de gevallen kunt u op het laatste moment op die manier toch nog een plaats bemachtigen, terwijl u bovendien gewoon voor de deur van de vertrekhal kunt uitstappen.

Drukte tijdens de vakantieperiode

Houd er met name tijdens de vakantieperiode rekening mee dat het op Schiphol P3 erg druk kan zijn, last minute parking is dan niet altijd meer beschikbaar. In dat geval kunt u last minute parkeren bij Schiphol gebruiken om een plaats te vinden bij de andere aanbieders die er beschikbaar zijn. De shuttle services brengen u gratis en binnen een paar minuten naar de luchthaven. U kunt online de tarieven voor last minute parkeren op Schiphol bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten waar u op dient te rekenen.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken