Parkeren Schiphol tarieven

Parkeren op Schiphol: tarieven die u betaalt

parkeren-schiphol-tarievenParkeren op Schiphol en de tarieven op een rij zetten? U heeft verschillende mogelijkheden om op of bij de luchthaven te parkeren. Het is over het algemeen het meest voordelig om gebruik te maken van de aanbieders bij Schiphol. Wij zorgen er met de reviews voor dat u daar een goed beeld van krijgen. We delen het Schiphol Parkeren Keurmerk uit aan bedrijven die alles netjes op orde hebben (Blauw) of bedrijven die bijna alles op orde hebben (Oranje). De tarieven voor parkeren op Schiphol zelf liggen over het algemeen (een stuk) hoger dan bij de alternatieve aanbieders die er beschikbaar zijn.

Tarieven voor parkeren op Schiphol

Benieuwd naar de tarieven voor parkeren op Schiphol? Wilt u parkeren op P1 of P2? De kosten bedragen daar minimaal €33,50 per dag. U parkeert er op 2 minuten afstand van de vertrekhal en u kunt gebruik maken van een parkeergarage. Uiteraard is parkeren op P1 of P2 ook mogelijk wanneer u iemand komt ophalen of iemand gaat wegbrengen. De Schiphol parkeren tarieven op deze parkeerlocaties liggen relatief hoog en zijn daarom vooral interessant voor het kort parkeren of maximaal een weekendje weg.

Benieuwd naar de parkeren op Schiphol tarieven, bijvoorbeeld wanneer u er langere tijd wilt staan? Het is de moeite waard om gebruik te maken van Schiphol Smart Parking of P3 parkeren. Onlangs kwam er een nieuwe parkeergarage bij om overdekt te parkeren, in de andere gevallen staat de auto buiten op een parkeerterrein. De bewaking is goed en dankzij de shuttle bent u snel op de luchthaven. Het is mogelijk uw auto te parkeren voor €49,50 voor 8 dagen. U kunt gebruik maken van Lang Parkeren P3 wanneer u minimaal 2 dagen wenst te parkeren. De Schiphol parkeren tarieven liggen er lager dan op P1 of P2, maar nog altijd hoger dan wanneer u gebruik maakt van de alternatieve aanbieders als Central Parking of iParking.

Bij Schiphol parkeren tarieven

De tarieven voor parkeren bij Schiphol met elkaar vergelijken? Wij doen ons best om u een onafhankelijk advies te geven. U heeft bij andere aanbieders de mogelijkheid om al vanaf €30 of nog minder te parkeren, waardoor u de auto op een voordelige wijze neer kunt zetten. Uiteraard zorgen we voor betrouwbare parkeeraanbieders die netjes aan de voorwaarden voor ons Schiphol Parkeren Keurmerk voldoen. Dat betekent dat u de auto er met een gerust hart neer kunt zetten.

De tarieven voor het parkeren bij Schiphol gelden in principe voor lang parkeren op basis van een shuttle service. Dat betekent dat u de auto zelf naar de parkeerlocatie rijdt en u vervolgens gebruik maakt van een shuttle richting de luchthaven. Liever gebruik maken van valet parking? De tarieven liggen wat hoger, maar nog altijd lager dan de Schiphol parkeren tarieven op de luchthaven zelf. Wat dat betreft zorgen de lagere parkeren bij Schiphol tarieven van de alternatieve aanbieders ervoor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Vergelijk de Schiphol parkeren tarieven van de luchthaven zelf met die van de alternatieve aanbieders en gebruik bij voorkeur ons keurmerk om de betrouwbare aanbieders te vinden. U kunt de auto goedkoop parkeren bij Schiphol en op een ontspannen wijze reizen via onze internationale luchthaven.

Alle parkeeropties nu vergelijken