PTA Parking

Het is niet meer mogelijk om bij PTA Parking te reserveren via Schipholparkeren.com.

Valet parking vlakbij Schiphol

Het PTA Parking is een aanbieder van valet parking vlakbij Schiphol. U kunt uw auto gewoon afgeven bij de vertrekhal, waar de ervaren chauffeur u uiteraard graag helpt met het uitladen van uw bagage. U kunt vervolgens direct doorlopen naar de incheckbalie. De chauffeur zal uw auto rijden naar het parkeerterrein. Daar zorgt de chauffeur voor een nette parkeerplaats voor uw auto, zodat u zorgeloos uw reis kunt vervolgen. Wilt u voorkomen dat u zelf voor een plek voor lang parkeren hoeft te zorgen, of u verschillende bussen in en uit dient te stappen? Dan kunt u gebruik maken van PTA Parking, uiteraard voor een scherp tarief. PTA Parking is dankzij de korte wachttijden vooral populair bij de zakelijke reiziger.

Overdekt parkeren en oplaadpunten voor elektrische auto’s

PTA Parking biedt echter meer dan voordelig lang parkeren op basis van valet parking, u kunt er daarnaast heel voordelig overdekt parkeren. Dit betekent dat uw auto veilig en droog staat. Daarnaast kunt u voor elektrische auto’s gebruik maken van speciale oplaadpunten, zodat u met een volle accu kunt vertrekken op het moment dat u weer terug in Nederland bent. PTA Parking zorgt voor valet parking op basis van een goede service, zodat het u aan niets zal ontbreken. Wilt u voordelig lang parkeren vlakbij Schiphol en zo gemakkelijk mogelijk doorreizen? Dan is PTA Parking zeker het overwegen waard.

parkeren schiphol icon 2 Alle parkeeropties nu vergelijken

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

Afstand Schiphol 14 min.
Schoonmaken ja
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 45,00
2 dagen € 50,00
3 dagen € 55,00
4 dagen € 60,00
5 dagen € 65,00
7 dagen € 75,00
14 dagen € 110,00
21 dagen € 145,00
PTA Parking
Raasdorperweg 54
1175 KX Lijnden


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol