quick-parking-sneltesten

Quick Parking Schiphol biedt sneltesten om vakantie te vieren

Geplaatst op 15 december, 2020

Quick Parking op Schiphol geldt als een van de grootste parkeeraanbieders. Het bedrijf merkt dat veel reizigers moeite hebben om een sneltest te vinden, waarmee ze kunnen aantonen dat ze het coronavirus niet onder de leden hebben. Daarom is het parkeerbedrijf gestart om sneltesten aan te bieden, in 3 verschillende varianten.

Steeds meer landen verplichten reizigers om met een negatieve testuitslag aan te tonen dat ze geen corona hebben. De GGD’s in Nederland draaien overuren, dus er is veel behoefte aan andere mogelijkheden om toch een coronatest te kunnen doen. Quick Parking springt in dat gat, door haar reizigers direct op de parkeerplaats een test te laten doen.

Negatieve coronatest voor vakantieverblijf

Steeds meer (Europese) landen vereisen een negatieve testuitslag, om het land überhaupt in te mogen. Daarnaast zijn er resorts die dit verplichten, om vakantiegangers toe te laten en corona buiten de deur te houden.

Het is soms lastig om snel een afspraak te maken bij de GGD in Nederland. Bovendien kan het een tijdje duren tot de uitslag beschikbaar is. Quick Parking biedt daarom mogelijkheden op de eigen parkeerplaatsen.

Bij de testuitslag ontvangen reizigers bovendien een internationaal reiscertificaat. Het is daarvoor uiteraard belangrijk dat de uitslag negatief is. Bij een positieve uitslag wordt reizigers verteld dat ze zo snel mogelijk in zelfisolatie moeten gaan, samen met hun gezin en andere leden van het huishouden. 

Tip: het is mogelijk om al vooraf te betalen. Dat helpt om de test zo snel en soepel mogelijk af te laten nemen, en daarna eventueel zelfs meteen door te reizen naar de vakantiebestemming.

3 soorten testen bij Quick Parking

Quick Parking biedt op Schiphol de mogelijkheid tot 3 soorten corona(snel)testen:

  • Antigeentest
    Een snelle Covid-19-test, met een uitslag binnen 20 minuten. Het is mogelijk om te testen vanuit de eigen auto. Bij een negatieve uitslag krijgt de reiziger meteen een internationaal reiscertificaat mee.
  • PCR-test
    De officiële coronatest, die betrouwbaar aangeeft of er sprake is van het coronavirus. De uitslag is binnen 48 uur beschikbaar. De ideale keuze voor iedereen die binnen een paar dagen op vakantie gaat.
  • PCR-sneltest
    Quick Parking biedt binnenkort een PCR-sneltest aan. Het is de officiële test, warvan de uitslag binnen 20 minuten beschikbaar is. Zo kunnen reizigers meteen op vakantie, als de uitslag negatief blijkt.

Naast de testen is het mogelijk om bij Quick Parking een retour-busrit te boeken. De bus rijdt vanaf Schiphol naar de teststraat en weer terug. Het is een service speciaal voor iedereen die met het openbaar vervoer naar Schiphol komt. De bus rijdt regelmatig heen en weer, zodat niemand daar lang op hoeft te wachten.

Sneltest op Schiphol

Een sneltest laten doen op Schiphol en daarmee controleren of er sprake is van Covid-19? Het is de snelste manier om op het coronavirus te testen, om daarna door te mogen reizen naar het land van bestemming. Quick Parking biedt met Quick Test de mogelijkheid, gewoon op de eigen parkeerplaatsen van de aanbieder.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken