Comfort Parking expertreview

Geplaatst op 18 maart 2019

Met de Comfort Parking review geven we je graag aan wat je van deze parkeeraanbieder kunt verwachten. Je parkeert de auto er in een parkeergarage, waar je kunt rekenen op een overdekte parkeerplaats. Bovendien kun je de auto ook meteen laten schoonmaken en kun je er (bij valet parking) gebruik maken van sleutelberging.

Er zijn extra services beschikbaar die het parkeren bij Comfort Parking wel zo comfortabel maken. Daarnaast heeft het bedrijf de basis goed op orde, het lijkt de beloften die het maakt netjes na te komen. Klanten zijn erg te spreken over de benadering, de parkeerplaatsen en de keuze uit shuttle service, valet parking of een combinatie van de beiden.

Nette parkeerfaciliteiten

We hebben Comfort Parking voor deze review uiteraard getest en ontdekten op die manier zelf dat de parkeermogelijkheden er erg goed uitzien. De parkeergarage is van goede kwaliteit en de locatie is gemakkelijk te vinden. Maakt u gebruik van valet parking? De chauffeurs van Comfort Parking maken zich duidelijk kenbaar en rijden vervolgens de kortste weg naar de parkeerlocatie. Dit gebeurt op een betrouwbare manier en dankzij de beperkte afstand van Schiphol zullen de brandstofkosten niet te hoog oplopen.

7 minuten rijden vanaf Schiphol

De parkeerlocatie van Comfort Parking bevindt zich op 7 – 8 minuten van Schiphol. Dat valt te overzien, aangezien ook P3 van de luchthaven zelf zich op een aantal minuten afstand bevindt. Het betekent dat de brandstofkosten meevallen en dat het bij shuttle parkeren niet nodig is om daar veel extra tijd voor uit te trekken. In deze Comfort Parking review zijn we vooral te spreken over het gemak en de snelheid waarmee u er kunt parkeren.

Goede bereikbaarheid van Comfort Parking

certificering-comfort-parking

Comfort Parking hecht veel waarde aan een goede bereikbaarheid en besteedt daar op de eigen website veel aandacht aan. Het parkeerbedrijf is 24/7 geopend, waardoor het op ieder gewenst moment mogelijk is om contact op te nemen. Daarnaast is het op ieder moment van de dag mogelijk om uit te rijden. Komt u ‘s avonds laat aan op Schiphol of landt u op zondag? Dat is geen probleem, de parkeeraanbieder is geopend en biedt de mogelijkheid om de auto uit te rijden. Ook inrijden is geen probleem op tijden buiten de kantooruren om.

Beoordeling Comfort Parking

Benieuwd naar de beoordeling in deze Comfort Parking review? We zijn erg te spreken over de parkeerfaciliteiten, de extra services en bovendien de duidelijke communicatie van de medewerkers. De shuttle bus was snel ter plaatse en maakte het gemakkelijk om de koffers in te laden. Aan de andere kant is Comfort Parking helaas niet de goedkoopste aanbieder. Dat betekent dat u wat kosten zal moeten maken om op een betrouwbare manier te parkeren bij Schiphol.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?