Xclusive Parking

xclusive-parking-logo

In deze expert review van Xclusive Parking bieden we inzicht in de geboden parkeerdiensten en de betrouwbaarheid van deze parkeeraanbieder bij Schiphol. Het bedrijf werd in 2015 opgericht en biedt de mogelijkheid tot shuttle parkeren en valet parking. Het is er mogelijk om tegen een kleine bijbetaling overdekt te parkeren in een parkeergarage. Ter alternatief is er een afgesloten parkeerterrein beschikbaar. In de beide gevallen is er sprake van goede beveiliging van het terrein, waardoor de auto er veilig staat.

De parkeerlocatie van Xclusive Parking was gemakkelijk te vinden, toen we er gebruik maakten van shuttle parkeren. Daarna hebben we nog eens gebruik gemaakt van de valet service, om ook de service door de chauffeurs te kunnen testen. De chauffeur nam de auto netjes van ons over, na te hebben geholpen met het uitladen van de bagage. We hebben de auto ook meteen laten wassen. Bij terugkomst stond er iets meer dan 24 kilometer extra op de teller. Dit valt te verklaren uit 12 kilometer afstand tot de parkeerlocatie en een beetje extra voor de rit naar de waslocatie en terug.

Xclusive Parking is een aanbieder van valet parking en goedkoop parkeren bij Schiphol op basis van een shuttle dienst. De shuttles zijn goed te herkennen en rijden in korte tijd naar de luchthaven toe. Ook de chauffeurs voor valet parking zijn goed te herkennen. In het hoogseizoen zijn er 15 – 30 beschikbaar, waardoor er in het hoogseizoen sprake is van maximaal 10 minuten wachttijd bij aankomst.

Kosteloos annuleren en last minute parkeerplaats boeken

Xclusive Parking stelt zich graag flexibel op als parkeeraanbieder bij Schiphol. Voor deze expert review probeerden we op het laatste moment nog te annuleren en dat was geen enkel probleem. Er geldt geen maximale termijn waarbinnen de annulering binnen dient te zijn. Andersom is het er mogelijk om tot een uur van tevoren een parkeerplaats te boeken of een reservering voor valet parking bij Schiphol te maken. Het geeft goed aan dat Xclusive Parking de zaken goed op orde heeft. Afrekenen kan op de bekende veilige manieren en er zijn extra services beschikbaar in de vorm van tanken, de auto laten wassen of de elektrische auto laten opladen.

Xclusive Parking is een betrouwbare parkeeraanbieder bij Schiphol, anders kunnen we in deze review van het parkeerbedrijf niet concluderen. Er zijn verschillende extra diensten beschikbaar, de shuttles en chauffeurs zijn herkenbaar en je kunt er standaard rekenen op een uitstekende beveiliging van de parkeerlocatie.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2015
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 3-2-2023
Aantal parkeerplaatsen 300
Parkeervorm(en) Valet parking en shuttle parkeren
Overdekt parkeren Niet mogelijk
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 24 uur voor vertrek
Sleutelberging In een afgesloten ruimte
Extra services Wassen
fingerprint Locaties & Veiligheid
Rozenburg
Beveiliging 247 bemand, camerabeveiliging, automatisch hek
Faciliteiten Verhard parkeerterrein
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Kruisweg 459, Rozenburg
Locatie bij terugkomst Vertrekhal 3 draaideur A
Afstand tot parkeerlocatie 6 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 6 minuten
Sleutelbewaring In een afgesloten kluis
Kinderzitjes in shuttlebus Optioneel
Wachtruimte Ja
Toiletruimte Ja
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 6 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 6 minuten
Maximale afstand door chauffeur 12 kilometer