iParking Schiphol

iparking logo

iParking Schiphol staat bekend om zijn toonaangevende valet parking services, rechtstreeks gelegen bij de vertrek- en aankomsthallen van Schiphol. Deze dienst is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers, waarbij snelheid en gemak voorop staan. In deze review hebben we de valet parking service van iParking grondig getest om te bepalen of het bedrijf voldoet aan de strenge eisen van het Schiphol parkeren keurmerk. Met een focus op veiligheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, biedt iParking een essentiële service voor reizigers die op zoek zijn naar een naadloze parkeerervaring bij de luchthaven.

Veilige Parkeerlocaties

iParking Schiphol biedt beveiligde parkeerlocaties bij een hotel in Hoofddorp met slagbomen en gemakkelijke toegang, op slechts 10 minuten rijden van de vertrekhal. Daarnaast beschikt het bedrijf over een overdekte parkeergarage op 12 minuten rijden vanaf Schiphol, waardoor reizigers kunnen kiezen voor de optie die het beste bij hun behoeften past.

Betrouwbaarheid Sinds 2011

Met een oprichtingsjaar in 2011 heeft iParking Schiphol zijn betrouwbaarheid bewezen. Het bedrijf legt een sterke nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid, wat heeft bijgedragen aan zijn positie als een toonaangevende speler in de branche.

Continue Bereikbaarheid

Een van de sterke punten van iParking is de 24/7 bereikbaarheid. Dit stelt het bedrijf in staat om snel te reageren op onvoorziene situaties, zoals spoedgevallen of gewijzigde vluchtschema’s, en garandeert dat auto’s altijd op tijd worden afgeleverd bij de vertrekhal.

Professionele Service

iParking’s chauffeurs zijn gemakkelijk te herkennen aan hun bedrijfskleding, waardoor communicatie en herkenning bij de vertrekhal worden vergemakkelijkt. Met een focus op een soepele afhandeling en een veilige rijstijl dragen de chauffeurs bij aan een professionele en betrouwbare service-ervaring.

Conclusie

iParking Schiphol biedt een betrouwbare en efficiënte valet parking service die voldoet aan de strenge eisen van het Schiphol parkeren keurmerk. Met veilige parkeerlocaties, continue bereikbaarheid, professionele chauffeurs en betrouwbare dienstverlening, is iParking een uitstekende keuze voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers die op zoek zijn naar gemak en gemoedsrust tijdens hun reis van en naar de luchthaven.

Om ongenode gasten te voorkomen, heeft iParking ons verzocht de naam van het hotel waar iParking de auto’s parkeert niet te noemen.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2011
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 24-5-2024
Aantal parkeerplaatsen 180
Parkeervorm(en) Valet Parking
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 24 uur voor vertrek
Sleutelberging Afgesloten kluis
Extra services Wassen, tanken
fingerprint Locaties & Veiligheid
Hoofddorp
Beveiliging Camerabeveiliging, slagboom
Faciliteiten Parkeergarage
Hoofddorp
Beveiliging Camerabeveiliging, slagboom
Faciliteiten Verhard parkeerterrein
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 8 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 10 minuten
Maximale afstand door chauffeur 24 kilometer