iParking Schiphol expertreview

Geplaatst op 18 maart 2019

iParking Schiphol biedt valet parking op en rond Schiphol, de mogelijkheid uw auto voor de vertrekhal af te geven en daar na aankomst direct voor de aankomsthal weer in te stappen. U kunt online een parkeerplaats bij iParking Schiphol reserveren, zij zorgen ervoor dat u de auto aan een van de chauffeurs kunt overdragen op het moment dat u vertrekt. Wij boekten voor deze iParking Schiphol review een parkeerplaats op basis van valet parking en volgde de chauffeur naar het parkeerterrein.

iParking Schiphol is er vooral voor de zakelijke reiziger, het bedrijf is met valet parking onder andere preferred partner van Munckhoff Business Travel (voorheen OAD Business). Daarnaast maken diverse BN’ers en beursgenoteerde ondernemingen gebruik van de parkeerfaciliteiten. Zakelijke reizigers kunnen bij iParking Schiphol rekenen op vlotte, correcte en tijdige valet parking met een vriendelijke dienstverlening. We lieten onze auto voor deze iParking Schiphol review parkeren en kunnen bevestigen dat de chauffeur er keurig op tijd was en ons vriendelijk uitlegde hoe het parkeren in z’n werk zou gaan.

Auto staat weer netjes klaar

Na aankomst terug op de luchthaven staat uw auto weer netjes klaar, de chauffeurs van iParking Schiphol houden de vluchttijden in de gaten en zorgen ervoor dat ze tijdig op de luchthaven aanwezig zijn. Dankzij de parkeerlocatie dichtbij de luchthaven zijn de chauffeurs van iParking Schiphol binnen 5 minuten ter plaatse, zodat zelfs eventuele eerdere vliegtijden of vertragingen geen roet in het eten hoeven te gooien.

certificering-iparking-1Beoordeling iParking Schiphol

We beoordelen deze iParking Schiphol review als positief, het bedrijf zorgt voor een vlotte en tijdige valet service. Met een afstand van 5 kilometer is iParking binnen 5 minuten van de parkeerplaats op Schiphol. De overdekte parkeerplaats zorgt ervoor dat je auto gedurende je reis veilig geparkeerd staat. Er is 24 uur per dag iemand aanwezig bij de receptie, zodat u op ieder gewenst moment contact kunt opnemen met het parkeerbedrijf. Met name bij lang parkeren kunnen de kosten bij iParking Schiphol aardig oplopen, waardoor we tevens een minpuntje moeten noteren naast de goede service en de hoge betrouwbaarheid van de specialist in valet parking op en rondom Schiphol.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?