King Parking

king parking logo

King Parking biedt gespecialiseerde valet parking diensten bij Schiphol, waardoor reizigers hun auto voor de vertrekhal kunnen afgeven en de parkeeraanbieder deze in de nabije omgeving parkeert. Onze grondige review volgt het proces van valet parking bij King Parking om de kwaliteit en beloften van deze parkeeraanbieder te beoordelen.

Valet parking ervaring

King Parking onderscheidt zich door zijn focus op valet parking, waarbij een van de eigenaren de auto voor de vertrekhal in ontvangst neemt en zorgvuldig naar het parkeerterrein rijdt. Wij hebben persoonlijk waargenomen hoe ervaren chauffeurs de auto’s op een professionele wijze hanteren en veilig parkeren op een terrein op 7 kilometer afstand van Schiphol.

Klantvriendelijkheid en stiptheid

Met een achtergrond sinds 2012 benadrukt King Parking het belang van klantvriendelijkheid en stiptheid. Het actief bijhouden van vluchttijden resulteert in een nauwkeurige tijdsplanning, waarbij de auto in de meeste gevallen correct en tijdig klaarstaat bij terugkomst van de reiziger.

Tarieven en bekendheid

King Parking hanteert concurrerende tarieven, met voordelige opties voor korte valet parking verblijven vanaf €40,- per dag. De tarieven lopen geleidelijk op met een dagtarief van €9,-, met verdere kortingen bij langere parkeerperiodes. De bekendheid van King Parking via RTL4 en de waardering van zakelijke reizigers voor de stiptheid en klantgerichtheid benadrukken de betrouwbaarheid van deze parkeeraanbieder.

Overige diensten en beoordeling

Naast valet parking biedt King Parking extra faciliteiten, zoals een auto wassen bij aankomst. De herkenbare bedrijfskleding en professionele aanpak dragen bij aan een vertrouwde en gebruiksvriendelijke ervaring voor klanten. De betrouwbare reputatie van King Parking maakt het een populaire keuze bij Schiphol-reizigers.

Conclusie

In deze uitgebreide King Parking review komen de voordelen van valet parking bij deze parkeeraanbieder duidelijk naar voren. Dankzij de combinatie van ervaren chauffeurs, goede prijsstelling en klantgerichte service biedt King Parking een geloofwaardige en veilige optie voor reizigers die op zoek zijn naar efficiënt en betrouwbaar parkeren bij Schiphol. Het is een aan te raden keuze voor diegenen die hun auto vlot, voordelig en veilig willen stallen met behulp van valet parking.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2012
fingerprint Locaties & Veiligheid
Rozenburg
Beveiliging Camerabeveiliging, automatisch hek, 247 Bemand
Faciliteiten Verhard parkeerterrein
Lijnden
Beveiliging camerabeveiliging, 247 bemand
Faciliteiten Verhard parkeerterrein
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 5 kilometer (1e hub rozenburg)
Reistijd tot parkeerlocatie 7 minuten
Maximale afstand door chauffeur 20 kilometer