Royal Parking

royal parking logo

Royal Parking biedt een van de meest veilige parkeergarages bij Schiphol en is al sinds 2010 actief. Het is een aanbieder van valet parking, voor deze Royal Parking expert review zijn we de parkeeraanbieder gevolgd na het innemen van onze auto.

Royal Parking werkt met een klein en betrouwbaar team, de parkeergarage bevindt zich op 6,8 kilometer van de vertrekhal. Dat is ongeveer 7 minuten rijden. De korte afstand helpt Royal Parking jouw auto weer op tijd voor je klaar te zetten zodra je terugkomt op de luchthaven. Dat betekent je auto afgeven voor de vertrekhal, ontspannen reizen en je auto weer snel tot je beschikking wanneer je aankomt. Het team van Royal Parking houdt de vluchttijden in de gaten, zodat je ook bij een snellere vlucht op tijd op je auto kunt rekenen.

Uitstekende parkeergarage met automatisch hek

We kunnen in deze Royal Parking expert review in ieder geval niet om de uitstekende parkeergarage van Royal Parking heen. Het gaat om een garage op Schiphol-Rijk, voorzien van een automatisch hek voor een zeer degelijke beveiliging. Dit biedt uitstekende parkeerfaciliteiten in de buurt van Schiphol, je kunt de auto afgeven voor de vertrekhal. De chauffeurs van Royal Parking hebben netjes een pasje bij zich dat aangeeft dat ze daar werkzaam zijn en kunnen zich bovendien legitimeren.

Extra’s en kortingen bij Royal Parking

Royal Parking biedt daarnaast een aantal extra’s, waar we in deze review graag melding van willen maken. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op 3 maanden gratis reisverzekering bij InShared, wanneer je gebruik maakt van valet parking bij Royal Parking. Het is een van de partners, wat de betrouwbaarheid helpt te verhogen. Daarnaast biedt Royal Parking 50% korting op de tarieven voor valet parking, wanneer je een nieuwe klant aanbrengt. Het is wat dat betreft de moeite waard om vrienden en kennissen te vertellen over de goede service bij Royal Parking.

Beoordeling Royal Parking

We beoordelen Royal Parking als een betrouwbare parkeeraanbieder in de omgeving van Schiphol. Je kunt er rekenen op een van de meest veilige parkeergarages met een automatisch hek. Het kleine betrouwbare team van Royal Parking zorgt er bovendien voor dat uw auto na aankomst op Schiphol weer op tijd voor jou klaar staat. Het valt wel aan te raden om op voorhand in aanwezigheid van de chauffeur van Royal Parking foto’s te maken van je auto, om eventuele schade achteraf beter te kunnen claimen.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2011
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 3-2-2023
Aantal parkeerplaatsen 300
Parkeervorm(en) Valet Parking
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 24 uur voor vertrek
Sleutelberging In een afgesloten kluis
Extra services Wassen
fingerprint Locaties & Veiligheid
Rozenburg
Beveiliging Automatisch hek, geheel afgesloten parkeergarage
Faciliteiten Parkeergarage
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3s
Afstand tot parkeerlocatie 7 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 7 minuten
Maximale afstand door chauffeur 14 kilometer