P3 Lang Parkeren expertreview

Geplaatst op 5 maart 2019

In onze P3 Lang Parkeren review nemen we de officiële parkeerlocatie van Schiphol onder de loep. Het is het parkeerterrein van Schiphol zelf. U kunt er lang parkeren door online een parkeerplaats te reserveren op Schiphol P3. Online liggen de tarieven lager dan op de luchthaven zelf, vooral wanneer u al in een vroeg stadium boekt.

Officiële Schiphol-locatie voor lang parkeren

Lang parkeren op Schiphol en gebruik maken van het terrein van Schiphol zelf? Lang Parkeren P3 vormt dan de beste keuze, het is er mogelijk om online een parkeerplaats te reserveren. Houd er rekening mee dat u minimaal 3 dagen dient te parkeren, voor een kortere periode kunt u gebruik maken van P1 of P2. Gemiddeld genomen vormt Lang Parkeren P3 een voordelige keuze wanneer u er minimaal 8 dagen parkeert. Wij parkeerden onze auto voor deze P3 Lang Parkeren en zijn zeer te spreken over de degelijke dienstverlening.

Vroegboekkorting bij Schiphol Smart Parking

Het valt aan te raden om vroeg te reserveren voor P3 Lang Parkeren. Probeer dat enkele maanden tot minimaal een paar weken van tevoren te doen. Op die manier is het mogelijk om te profiteren van de scherpe prijzen voor de parkeerplaatsen. Op het terrein zelf kunt u gemakkelijk binnenrijden dankzij kentekenherkenning en er is een gratis drop-off faciliteit beschikbaar voor bagage. Bovendien zijn er grote herkenbare shuttle bussen beschikbaar die doorlopend van en naar de luchthaven rijden.

Beoordeling van Schiphol Smart Parking

We zijn in deze Lang Parkeren P3 review zeer te spreken over de officiële parkeerlocatie van de luchthaven. Als parkeeraanbieder voldoet P3 Lang Parkeren netjes aan de voorwaarden die we stellen voor het Schiphol Parkeren Keurmerk. Daar staat aan de andere kant tegenover dat zowel het lang parkeren als valet parking duurder kunnen zijn dan bij een aantal van de andere aanbieders. Het is wat dat betreft de moeite waard de tarieven van P3 Lang Parkeren te vergelijken met de alternatieven die er beschikbaar zijn.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?