P3 Lang Parkeren

P3 Lang Parkeren functioneert als het officiële parkeerterrein van Schiphol voor langdurig parkeren. Door de jaren heen heeft het bedrijf consistent goede prestaties laten zien. Onze meest recente beoordeling had als doel te onderzoeken of P3 nog steeds aan de hoge verwachtingen voldoet.

Ervaring met de parkeer- en shuttle service

Ons team heeft gebruikgemaakt van de parkeerfaciliteiten en de shuttle bus om een goed oordeel te kunnen vormen. De optie voor overdekt parkeren is beperkt, maar het grotere buitenterrein biedt voldoende ruimte. De locatie is eenvoudig te bereiken, slechts 5 kilometer en een kort ritje van de luchthaven, wat de toegankelijkheid ten goede komt.

Shuttle dienst beoordeeld

De shuttlebus, die dienst doet tussen de parkeerplaats en de vertrekhallen, is zowel efficiënt als goed georganiseerd. Met haltes bij alle drie de vertrekhallen en een centrale opstapplaats voor de terugreis, biedt P3 een gemakkelijke heen-en terugreiservaring. Klanten behouden de controle en het comfort door zelf te parkeren en hun sleutels mee te nemen.

Kostenstructuur en reserveringsbeleid

Hoewel P3 Lang Parkeren een voordelige optie is voor diegenen die ver vooruit boeken, kunnen de tarieven aanzienlijk stijgen voor late reserveringen. Een spontane parkeeractie kan bijna het dubbele kosten vergeleken met een vroegtijdige reservering. Wijzigingen in de boeking zijn kosteloos, terwijl annuleringen tot 24 uur van tevoren een kleine vergoeding met zich meebrengen.

Innovaties en extra services

Een opvallende innovatie van P3 Lang Parkeren is de mogelijkheid om bagage rechtstreeks op het parkeerterrein in te checken, wat het voor reizigers gemakkelijker maakt om rechtstreeks naar de beveiliging en de gates te gaan.

Conclusie van onze beoordeling

Ons onderzoek concludeert dat P3 Lang Parkeren nog steeds robuuste en efficiënte parkeerdiensten biedt. Echter, kostenbewuste reizigers doen er goed aan om ruim van tevoren te boeken. Ondanks de hogere prijs bij late boekingen blijft P3 een stevige concurrent binnen het aanbod van lang parkeren bij Schiphol, mede dankzij hun betrouwbaarheid en de geïntroduceerde gemakken zoals de bagage-incheck op het parkeerterrein.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 3-2-2023
Aantal parkeerplaatsen 13.000
Parkeervorm(en) Shuttle parkeren
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
fingerprint Locaties & Veiligheid
Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol
Beveiliging Camerabeveiliging, Slagbomen
Faciliteiten Parkeergarage, verhard parkeerterrein
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol
Locatie bij terugkomst Vertrekhal 1, 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 5 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 5 minuten
Sleutelbewaring Zelf meenemen
Wachtruimte Overdekt en verwarmd