The Valet Guys

The Valet Guys is een parkeerbedrijf met meer dan 12 jaar ervaring. Het is een familiebedrijf dat graag zorgt voor een goede start van uw reis vanaf Schiphol. Medewerkers van het bedrijf hebben veel ervaring als chauffeur en zorgen voor een vriendelijke ontvangst voor de deur van de vertrekhal. U heeft daar de kans om de auto af te geven, zodat de chauffeur die op het parkeerterrein kan parkeren.

De chauffeurs van The Valet Guys zorgen er bij terugkomst op de luchthaven voor dat de auto weer voor u klaarstaat. In de tussentijd kunt u gebruik maken van de carwash en een paar andere diensten, zodat de auto weer helemaal als nieuw is. Het zijn die extra’s en de goede service door de chauffeurs waarmee het parkeerbedrijf het verschil probeert te maken.

Zakelijk en particulier

The Valet Guys is er zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten. Gaat u op vakantie of boekt u vaker trips via Schiphol? In de beide gevallen kunt u er een account aanmaken, om eenvoudig een parkeerplaats te boeken.

U kunt online een parkeerplaats reserveren, zodat u 24/7 gebruik kunt maken van het systeem. Zodra u een boeking maakt ontvangt u daarvan een bevestiging, waarin het bedrijf aangeeft wanneer er een chauffeur voor u klaar zal staan. De chauffeur neemt de auto van u over en kan u helpen met het uitladen van de bagage voor de vertrekhal.

Familiebedrijf The Valet Guys

The Valet Guys is een familiebedrijf, dat eerder ervaring opdeed met AutoHotel en AutoMotel. Dat zijn twee bedrijven die altijd een goede naam hebben opgebouwd. De eigenaar van die bedrijven hecht veel waarde aan een goede band met klanten, net als aan persoonlijk contact. Op die manier weet u precies wie de auto zal parkeren en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

The Valet Guys heeft sinds 2005 meer dan 100.000 tevreden klanten geholpen. Iedere klant krijgt echter de belangrijke aandacht, en is heel nadrukkelijk geen nummer. Vaste klanten van het bedrijf zijn altijd verzekerd van een parkeerplaats, zodat u zich daar zelfs tijdens de drukke momenten geen zorgen over hoeft te maken. The Valet Guys wil er met het team voor zorgen dat valet parking voor zoveel mogelijk beschikbaar is, om heerlijk ontspannen vanaf Schiphol te kunnen reizen.

Afstand Schiphol 12 min.
Schoonmaken nee
Overdekt ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
1 dag € 38,75
2 dagen € 41,95
3 dagen € 46,50
7 dagen € 59,50
14 dagen € 84,50
The Valet Guys
Anderlechtlaan 52
1066 HL Amsterdam


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?