Vakantie Parking

Lang parkeren vlakbij Schiphol airport

Zoekt u naar een goedkope parkeerplaats in de omgeving van Schiphol airport in Amsterdam? U kunt bij Vakantie Parking gebruik maken van park & fly. U kunt uw auto er voordelig neerzetten, voor een scherper tarief dan bijvoorbeeld dat van P3 van Schiphol zelf. U betaalt op die manier een scherp bedrag voor de parkeerplaats, terwijl u bij Vakantie Parking bijvoorbeeld kunt rekenen op een goede beveiliging van het terrein. Vakantie Parking bevindt zich aan de Rijnlanderweg langs de N201, waardoor u in een paar minuten tijd met een shuttlebus naar de vertrekhallen van Schiphol kunt rijden. U kunt daar uitstappen en direct doorlopen naar de vertrekbalies, om in te checken en verder te reizen.

Buiten of overdekt parkeren bij Vakantie Parking

Bovendien kunt u bij Vakantie Parking zelf aangeven of u uw auto binnen of buiten wilt parkeren. Zowel het open parkeerterrein als de parkeergarage zijn goed bereikbaar vanaf bijvoorbeeld de A4, A5 en A9, waardoor u er eenvoudig naartoe kunt rijden om uw auto achter te laten. U betaalt een kleine meerprijs voor de overdekte garage, waarmee u ervoor zorgt dat u uw auto goed kunt beschermen tegen de diverse weersinvloeden. Vakantie Parking is een van de betrouwbare aanbieders op het gebied van lang parkeren bij Schiphol. U betaalt een scherpe prijs per dag, voor long parking met een uitstekende service. Desgewenst kunt u bij Vakantie Parking ook direct uw auto laten wassen. Vakantie Parking biedt uitstekende parkeermogelijkheden vlakbij Schiphol.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje Keurmerk
schiphol parkeren vinkje Overdekt parkeren is mogelijk
schiphol parkeren vinkje Zeer dichtbij Schiphol
schiphol parkeren vinkje Aanvullende diensten mogelijk
schiphol parkeren vinkje Kosteloos annuleren

Afstand Schiphol 8 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service ja
Minder valide ja
1 dag € 53,00
2 dagen € 53,00
3 dagen € 57,00
4 dagen € 58,00
5 dagen € 62,00
7 dagen € 69,00
14 dagen € 102,00
21 dagen € 115,00
Vakantie Parking
Rijnlanderweg 855a
2132ML Hoofddorp


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 4.2 sterren door 6 gebruikers

Review geplaatst op 16-11-2017 door Janneke uit Moskou

Aankomst: 02-11-2017, vertrek: 13-11-2017

Ze hebben mij geholpen om mijn vlucht te halen. En ook na de terugvlucht waarbij we veel vertraging opliepen stond het busje keurig op tijd klaar. Goede service, dus ze hebben mij als klant erbij.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 16-02-2016 door Kelly van der Veen uit Heemstede

Aankomst: 02-02-2016, vertrek: 10-02-2016

Na een paar keer gebruik gemaakt te hebben van Schiphol Smart Parking probeerden we eens een andere optie en zo kwamen we bij Vakantie Parking. Dit is ons beter bevallen, we waren sneller bij de vertrekhal en zaten niet in een overvolle bus. Dit was bij Schiphol Smart Parking helaas wel het geval. Volgende keer weer wat anders proberen of we gaan gewoon weer voor Vakantie Parking.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 03-08-2015 door Denise en Peter uit Lisse

Aankomst: 08-07-2015, vertrek: 19-08-2015

Wij wonen in Lisse en kiezen altijd voor de locatie Hoofddorp. Het is makkelijk parkeren bij Vakantie Parking. Vakantie Parking kunnen wij zeker aanbevelen als parkeerterrein.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 03-08-2015 door Jack Bernards uit Huizen

Aankomst: 15-07-2015, vertrek: 25-07-2015

Het parkeren bij Vakantie Parking ging allemaal zoals beloofd. Het meeste ideale vind ik nog dat ik geen minuten lang hoef te lopen op groot en donker parkeerterrein zoals bij p3 van Schiphol Smart Parking.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 03-08-2015 door Mark van Veen uit Duivendrecht

Aankomst: 08-07-2015, vertrek: 14-08-2015

Vakantie Parking heeft geen geldige actiecode beschikbaar voor klanten. Bespaar dus de tijd die ik er in gestoken heb om eentje te vinden. Ik heb zeker 2 uur gezocht op het web en geen actuele actiecode gevonden. Ook zonder korting overigens zeer tevreden over de klantgerichtheid van Vakantie Parking, ik zou er zo weer mijn auto parkeren.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 25-03-2015 door Karel Koning uit Enschede

Aankomst: 04-03-2015, vertrek: 18-03-2015

Voor de 2e keer geparkeerd bij Vakantieparking en het was goed geregeld. Vriendelijke chauffeurs en korte wachttijd. Prima parkeerplaats voor, t.o.v. andere parkeerbedrijven, weinig geld. Wij raden het iedereen aan om de auto bij de parkeerbedrijf achter te laten.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk