VIP Valet Parking

Valet parking bij VIP Parking

VIP Parking wordt het gehele jaar veel geboekt door de vakantievlieger en de zakelijke reiziger op basis van valet parking. Dit betekent dat klanten hun auto zelf naar de vertrekhal op de luchthaven kunnen rijden, om daar de sleutels af te geven aan de chauffeur van de parkeeraanbieder. De chauffeur rijdt de auto naar de parkeerlocatie op Schiphol-Rijk. Dankzij ATN-beveiliging en de uitstekende parkeerfaciliteiten staat de auto daar veilig geparkeerd, tot op het moment dat de klant weer terug is op Schiphol. Door vooraf aan te geven wanneer de vlucht weer landt kan VIP Parking ervoor zorgen dat de auto klaar staat, zodat de klant daarin meteen naar huis of naar het werk kan rijden.

Gemakkelijk, en een uitstekende service.

VIP Parking onderscheidt zich met een uitstekende serviceverlening waarbij de auto vlakbij Schiphol zonder meerkosten overdekt geparkeerd wordt. VIP Parking is goed verzekerd, werkt 24/7 met een team van goed getrainde service professionals. Tevens beschikt men over een afgesloten privé terrein en een overdekte parkeergarage.

De werkwijze

VIP Parking valet parkeren is ideaal voor reizigers die gesteld zijn op snelheid en gemak. Op de heenreis belt u voordat u op Schiphol arriveert. Vervolgens staat er een herkenbare chauffeur voor u klaar op de vertrekpassage. Hij zal u helpen met uw bagage. Aansluitend kunt u direct inchecken en doorreizen. Wanneer u terugkomt, belt u weer. De chauffeur zorgt er dan voor dat uw auto tijdig klaar staat voor de vertrekhal. Aansluitend kunt u snel en gemakkelijk uw reis naar huis vervolgen.

Steekproefsgewijs wordt Total Care Parking 2x per jaar getest op: * kwaliteit en ligging faciliteiten * netheid en servicegerichtheid personeel * stiptheid en servicekwaliteit * integriteit en transparantie

schiphol parkeren vinkje Keurmerk
schiphol parkeren vinkje Overdekt parkeren is mogelijk
schiphol parkeren vinkje In- en uitstappen voor de vertrekhal
schiphol parkeren vinkje Dichtbij Schiphol
schiphol parkeren vinkje Gegarandeerde beschikbaarheid

Afstand Schiphol 8 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 30,00
2 dagen € 45,00
3 dagen € 59,00
4 dagen € 65,00
5 dagen € 70,00
7 dagen € 80,00
14 dagen € 114,00
21 dagen € 142,00
VIP Valet Parking
Beechavenue 2
1119 PT Schiphol-Rijk


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 3.5 sterren door 10 gebruikers

Review geplaatst op 10-11-2018 door Dennis uit Amsterdam

Aankomst: 14-10-2018, vertrek: 05-11-2018

ONBETROUWBARE PARTIJ!!! Niet mee werken! Afgelopen maandag mijn auto in ontvangst genomen na een fijne vakantie. Dit was minimaal de 10e keer dat ik ze gebruikte. Bij aankomst krijg ik mijn sleutel van VIP Parking en wordt er verder niets gezegd. Bij wegrijden geeft mijn auto meteen een storing cruise control aan. Thuis kom ik erachter dat de auto een flinke deuk en schade (€ 5.000,-!!!) heeft aan voorkant. Ik bel direct VIP Parking, vooral omdat ik het ongelooflijk vind dat ze niets hebben gezegd en blijkbaar hoopte dat ik de auto niet zou checken. De schade is te groot om niet gemerkt te hebben... Krijg ik vandaag een mail, dat ik zelf voor schadevrije ontvangst heb getekend, en dat het vreemd is dat ik pas thuis belde. De chauffeur zegt geen schade te hebben gemaakt (uiteraard). Ze nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Zonder het letterlijk te zeggen beweren ze dus dat ik de boedoel bedonder... Ik kan me niet voorstellen dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen. En zich er zo vanaf proberen te maken. Tevens heb ik al 3 keer naar management gevraagd. Krijg ik niet te spreken en ze willen mij geen naam of telefoonnummer geven. ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 08-11-2018 door Dennis uit Amsterdam

Aankomst: 14-10-2018, vertrek: 05-11-2018

ONBETROUWBARE PARTIJ Afgelopen maandag mijn auto in ontvangst genomen na een fijne vakantie. Dit was minimaal de 10e keer dat ik ze gebruikte. Bij aankomst krijg ik mijn sleutel van VIP Parking en wordt er verder niets gezegd. Bij wegrijden geeft mijn auto meteen een storing cruise control aan. Thuis kom ik erachter dat de auto een flinke deuk en schade (€ 5.000,-!!!) heeft aan voorkant. Ik bel direct VIP Parking, vooral omdat ik het ongelooflijk vind dat ze niets hebben gezegd en blijkbaar hoopte dat ik de auto niet zou checken. De schade is te groot om niet gemerkt te hebben... Krijg ik vandaag een mail, dat ik zelf voor schadevrije ontvangst heb getekend, en dat het vreemd is dat ik pas thuis belde. De chauffeur zegt geen schade te hebben gemaakt (uiteraard). Ze nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Ik kan me dien dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen.... ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 05-02-2018 door karen Martin uit Wassenaar

Aankomst: 01-02-2018, vertrek: 04-02-2018

Valet parking is excellent. Always had flawless service (used it 4 times already). Incredibly close to the terminal and less expensive than normal long-stay parking at Bristol for the same length of stay!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 03-02-2018 door Jack de Vries uit Amstelveen

Aankomst: 01-02-2018, vertrek: 03-02-2018

Valet Parking zoals het hoort, goed herkenbare chauffeurs. Nette rijstijl (Tesla, gecontroleerd) en duidelijke communicatie. Alles geeft duidelijk weer dat dit een goed georganiseerd bedrijf is waar je met een gerust hart je auto kunt laten parkeren.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 19-01-2018 door Harald. V. uit Bussum

Aankomst: 05-01-2018, vertrek: 09-01-2018

Voor herhaling vatbaar

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 15-01-2018 door Piet uit Zeewolde

Aankomst: 05-01-2018, vertrek: 09-01-2018

Super! Altijd goede ervaringen met VIP Parking. Goed georganiseerd bedrijf.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 01-01-2018 door Jan van Derdewind uit Baarn

Aankomst: 13-12-2017, vertrek: 30-01-2018

Prettig ervaren service. We werden op tijd opgehaald en teruggebracht, vriendelijke chauffeurs.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 16-11-2017 door Dave van de Maat uit Bemmel

Aankomst: 01-11-2017, vertrek: 08-11-2017

Alles ging zeer vlot! Vriendelijke chauffeurs, en zeer behulpzaam. Alles volgens afspraak geregeld.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 11-09-2017 door Andre Driessen uit Ede

Aankomst: 05-09-2017, vertrek: 10-09-2017

Chauffeur was nergens te bekennen. Wij hadden 30 min van te voren gebeld. Hij kwam ong. een kwartier te laat. Voor de rest ging het goed. Bij onze terugkomst moesten wij een half uurtje buitenwachten. Had uit het vliegtuig gebeld. Duurde al met al een uur na bellen toen wij onze auto kregen. Een troost diverse mensen wachten al ruim een uur voor Central Parking. Het komt vaker voor dat je lang moet wachten. Ik denk dat het tijd wordt om een kleinere valetparkingsbedrijf op te zoeken. Wij vernamen tijdens het wachten dat 2 of 3 kleine valetbedrijven goedkopere tarieven hebben en met de auto al gereed staan bij terugkomst. Helaas geen naam van de bedrijven!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 15-08-2017 door Peter N. uit Huizen

Aankomst: 02-08-2017, vertrek: 14-08-2017

VIP Parking regelt het allemaal top! Er is veel verschil in de valet parking branch. Diverse aanbieders getest maar met VIP Parking hebben we al meerdere goede ervaringen gehad waardoor we volgende keer weer voor VIP Parking zullen kiezen.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk