xclusive-parking-service

Xclusive Parking gaat meer service bieden en nog meer klantgericht werken

Geplaatst op 18 mei, 2021

Xclusive Parking is een parkeerbedrijf van Mehmet Kilisli. De ondernemer is van plan om nóg meer service te gaan bieden en ultiem klantgericht te worden. “We gaan custom-made service aanbieden, om onze reizigers niets minder dan het beste te bieden.” Hij ziet het als de snelste weg uit de crisis, die ook bij de parkeerbedrijven hard heeft toegeslagen. Zijn labels Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en ParkingPoint zijn er tot nu toe goed doorheen gekomen. “Natuurlijk hebben we minder boekingen dan normaal. Toch houden we vertrouwen in de toekomst. Zolang Schiphol blijft bestaan zullen er reizigers zijn, die we graag in de watten leggen.”

Custom-made service bieden

Hij doelt op custom-made service, voor een heel andere ervaring die reizigers nog niet kennen. “Onze klantgerichtheid wordt altijd al goed gewaardeerd. We hechten veel waarde aan service, kwaliteit en omgang met de voertuigen. Met onze custom-made services gaan we zelfs nog een stap verder.”

Klanten die daarvoor kiezen kunnen hun valet parking of shuttle parkeren nog tot een uur voor vertrek vanaf Schiphol boeken. Bovendien kunnen reizigers allerlei services toevoegen, hun auto binnen of buiten laten wassen en zich daarmee volledig laten ontzorgen.

Het past bij de kernwaarden van het bedrijf. “We zijn herkenbaar, hebben een nette houding en gedragen ons formeel maar toegankelijk. Bovendien zijn we altijd op tijd, dankzij een strakke planning,” licht Kilisli toe.

Wisselvallige periode gehad

Als we vragen naar hoe de afgelopen periode is geweest denkt de ondernemer even na. “Het was een zware tijd voor onze 24/7 dienstverlening. De dagen zijn wisselvallig en financieel is het zwaar. We krijgen weinig aanvragen, dus het is lastig om goede chauffeurs en ander personeel vast te houden.”

Toch is dat wat de ondernemer probeert. “We blijven vertrouwen houden in de toekomst en willen de service alleen maar verder verbeteren. Zo zullen we weer uit de crisis komen, samen met andere parkeerbedrijven die reizigers het beste willen bieden.”

‘Nog meer service voor onze reizigers’

“De service en klantgerichtheid naar onze reizigers wordt nog belangrijker. We zullen het de komende tijd waarschijnlijk nog moeten doen met een kleiner aantal klanten. Die zullen we nog meer aandacht geven, om ze de best mogelijke ervaring te bieden.”

Kilisli gaat er vanuit dat de boekingen de komende tijd en in de zomer weer verder aan zullen trekken. Met een zo hoog mogelijk serviceniveau hoopt hij met name zakelijke reizigers aan zich te binden. Die parkeren regelmatig, zodat er weer een stabiele omzet en werkvoorraad ontstaat.

navigate_next Xclusive Parking

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken