willem iparking schiphol

De Passie van iParking: Een Kijkje Achter de Schermen met Valet Chauffeur Willem Huijmans

Geplaatst op 13 mei, 2024

In een recent gepubliceerd artikel hebben we de valet parking van iParking Schiphol nader toegelicht, waarbij we onder andere spraken met Willem Huijmans. Willem is een zeer gedreven valet chauffeur die met veel plezier werkt voor iParking. Vandaag hebben we opnieuw met hem gesproken en hebben we gekeken hoe hij zijn werk met enthousiasme uitvoert. We hebben hem een aantal vragen gesteld en willen graag zijn antwoorden met jullie delen.

1. Wat heeft je ertoe gebracht om bij iParking Schiphol als valet chauffeur te gaan werken?

“Wat heeft me ertoe gebracht om bij iParking Schiphol te werken? Nou, ik ben altijd gepassioneerd geweest over autorijden en het leveren van uitstekende service aan klanten, dus de rol van valet chauffeur sprak me direct aan. Toen ik hoorde over de reputatie van iParking Schiphol, wist ik dat dit de perfecte plek voor mij was.”

2. Welke aspecten van het werken bij iParking Schiphol spreken jou het meest aan?

“Het buiten spelen, ik geniet van het fysieke aspect van het werk bij iParking Schiphol, zoals het bewegen en rondlopen op de parkeerplaatsen. Ook vind ik het leuk om de verschillende auto’s te zien en ermee te werken, vooral omdat ik van voertuigen houd. Daarnaast vind  ik het fantastisch om deel uit te maken van het team dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt voor de reizigers, en om te helpen bij het bieden van een uitstekende service. En natuurlijk waardeer ik het buiten zijn en de frisse lucht tijdens het werken!”

3. Op welke manier draagt iParking Schiphol bij aan een positieve werkomgeving voor jou als valet chauffeur?

“iParking Schiphol zorgt voor een positieve werkomgeving door te focussen op teamwerk, training en ontwikkeling van medewerkers, en het creëren van een prettige sfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.”

4. Wat onderscheidt iParking Schiphol volgens jou van andere werkgevers in de branche?

“De toewijding van iParking Schiphol aan klanttevredenheid, hoogwaardige dienstverlening en voortdurende innovatie is werkelijk onderscheidend in de branche. In plaats van te streven naar omvang, zet iParking in op het leveren van de hoogste kwaliteit. Het feit dat we een klein team zijn en elke klant ons bij naam kent, illustreert de kracht van iParking Schiphol. Dit persoonlijke contact en de nadruk op kwaliteit creëren een unieke ervaring voor onze klanten. We streven er voortdurend naar om onze service te verbeteren en te innoveren, en we zijn er trots op dat we niet alleen bekend staan om wat we doen, maar ook om hoe we het doen.”

5. Hoe zie je jouw toekomstige ontwikkeling binnen iParking Schiphol als valet chauffeur?

“Mijn toekomstige ontwikkeling binnen iParking Schiphol als valet chauffeur zie ik vooral in het verder versterken van mijn vaardigheden en het bijdragen aan het succes van het team. Ik geloof sterk in het werken in teamverband om tot een succesformule te komen. Samen met mijn collega’s wil ik streven naar uitmuntende service en klanttevredenheid. Mijn doel is om een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan de reputatie en het succes van iParking Schiphol, terwijl ik blijf leren en groeien in mijn functie als valet chauffeur.”

6. Wat maakt het werken als valet chauffeur bij iParking Schiphol zo plezierig in jouw ogen?

“Het meest plezierige aspect van het werken als valet chauffeur bij iParking Schiphol is de voldoening die ik haal uit het helpen van klanten, het leveren van een naadloze service en het bijdragen aan een positieve ervaring voor reizigers die via Schiphol reizen. Het geeft me elke dag een gevoel van voldoening en trots.”

kokan dulda iparkingHet is geweldig om te zien hoeveel plezier Willem (rechts op de foto) en andere medewerkers van iParking hebben in hun werk. Ze dienen als uitstekende voorbeelden van wat een valet parking chauffeur zou moeten zijn: enthousiast, toegewijd en klantgericht. Hun passie voor het vak draagt bij aan de algehele ervaring van de klanten van iParking en benadrukt het belang van uitmuntende service. Als SchipholParkeren.com zijn we trots om te zien hoe onze collega’s bij iParking elke dag weer streven naar perfectie en klanttevredenheid.

Het is geweldig om te zien dat Kökan Dulda (links op de foto), beter bekend als Ko, zo’n actieve rol speelt in het bedrijf. Als eigenaar die zich persoonlijk inzet voor zijn medewerkers, straalt hij vertrouwen en betrokkenheid uit. Door zichzelf voor te doen als ‘Ko’, toont hij niet alleen zijn toegankelijkheid, maar creëert hij ook een informele en vriendelijke sfeer binnen het bedrijf. Dit draagt bij aan een gevoel van saamhorigheid en teamgeest, wat essentieel is voor een succesvolle werkomgeving. Het is duidelijk dat Kökan Dulda een leidinggevende is die niet alleen trots is op zijn medewerkers, maar ook actief bijdraagt aan een positieve en ondersteunende bedrijfscultuur.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken