kokan dulda iparking

iParking Schiphol: 12,5 jaar van excellentie in valet parking bij de luchthaven

Geplaatst op 07 februari, 2023

iParking Schiphol viert een mijlpaal van 12,5 jaar in het leveren van hoogwaardige valet parkingdiensten bij de luchthaven Schiphol. Sinds de oprichting heeft iParking Schiphol bewezen een betrouwbare en toonaangevende speler te zijn in de branche, met een ongeëvenaarde focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Ervaren leiderschap en betrouwbare service

Met een team van ervaren professionals onder leiding van Directeur Kökan (‘Ko’) Dulda, Manager Operations Tom Smitka en Logistiek Manager Willem Huijmans, heeft iParking Schiphol een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor reizigers en reisorganisaties die waarde hechten aan efficiëntie en gemak bij het parkeren.

Exclusieve samenwerking en tevreden klanten

De afgelopen 12,5 jaar heeft iParking Schiphol exclusieve samenwerkingen opgebouwd met gerenommeerde reisorganisaties en tour operators, die vertrouwen op de uitmuntende service en betrokkenheid van iParking Schiphol. Door zich te richten op kwaliteit boven kwantiteit heeft iParking Schiphol een netwerk van tevreden en loyale klanten opgebouwd.

Toewijding aan klanttevredenheid en innovatie

Met een ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid en een focus op het creëren van naadloze en stressvrije parkeerervaringen, blijft iParking Schiphol een voorloper in de valet parking industrie. Door te blijven innoveren en streven naar uitmuntendheid, heeft iParking Schiphol zich gepositioneerd als een vertrouwde partner voor iedereen die op zoek is naar gemak en kwaliteit bij het parkeren bij de luchthaven Schiphol.

Toekomstgerichte uitmuntendheid en klantgerichtheid

Het 12,5-jarig jubileum markeert niet alleen een periode van groei en succes voor iParking Schiphol, maar is ook een bevestiging van hun voortdurende inzet voor uitmuntendheid in alles wat ze doen. Met het oog op de toekomst blijft iParking Schiphol streven naar het bieden van de beste valet parkingdiensten en het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten in de komende jaren en verder.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken