groupon-schiphol-parkeren

Groupon kortingen alleen nog bij parkeerbedrijven met Schiphol Parkeren Keurmerk

Geplaatst op 09 augustus, 2019

Groupon heeft besloten alleen nog samen te werken met parkeerbedrijven die in het bezit zijn van het Schiphol Parkeren Keurmerk. Dat is ons keurmerk voor parkeerbedrijven, waarmee we testen of ze waarmaken wat ze beloven.

Parkeerbedrijven bij Schiphol bieden valet parking, shuttle parkeren of een combinatie van beiden aan. Dat is vaak een stuk goedkoper dan via de officiële kanalen van Schiphol zelf. In de meeste gevallen gaat dat uitstekend en is de service goed. Met het keurmerk laten we graag zien welke bedrijven hun beloften waarmaken, en waar het helaas nog niet helemaal goed gaat.

Groupon staat bekend om de enorme kortingen, bijvoorbeeld om goedkoop te parkeren bij Schiphol. Het bedrijf wil aan de andere kant voorkomen dat het te maken krijgt met een slechte service of onbetrouwbare chauffeurs. Groupon kiest daarmee een andere weg dan Social Deal. Dat bedrijf werkte samen met Swift Valet Parking, dat na een jaar van negatieve berichtgeving en grote problemen uiteindelijk failliet is verklaard.

Goed voorbeeld door Groupon

We zijn bij SchipholParkeren.com blij dat Groupon deze stap zet. Het is voor ons een belangrijke bevestiging dat we goed werk doen door de bedrijven nauwlettend in de gaten te houden. Tegelijkertijd is het pure winst voor zowel de reizigers, voor Schiphol als voor de rest van de parkeerbranche. Zij hebben er niets aan als er negatieve verhalen verschijnen rondom de bedrijven die de zaken helaas niet goed op orde hebben.

Groupon zal op deze manier bekend komen te staan om zowel de aantrekkelijke kortingen als om de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders. Door alleen nog maar samen te werken met de bedrijven met ons keurmerk weet de aanbiedingspecialist zeker dat hier geen problemen mee ontstaan.

Betrouwbare parkeeraanbieders

We controleren alle parkeeraanbieders bij Schiphol. We checken of ze hun beloften nakomen en of de chauffeurs bijvoorbeeld op een nette manier met de auto omgaan. Bij shuttle parkeren controleren we de shuttle bus en de afstand tot aan de luchthaven, net als een aantal andere belangrijke zaken. Op die manier maken we graag inzichtelijk welke service de bedrijven bieden, zodat reizigers daar beter van op de hoogte zijn. De bedrijven met ons Schiphol Parkeren Keurmerk hebben de zaken goed op orde, waardoor het uitstekend mogelijk is om de auto daar voordelig te parkeren.

Voordeel voor reizigers, Schiphol en de parkeerbedrijven

Dat Groupon deze stap zet zal het bedrijf natuurlijk ten goede komen. Toch zijn zij niet de belangrijkste winnaars. Dat zijn de reizigers, die er vanuit kunnen gaan dat ze hun auto op een veilige en betrouwbare manier kunnen parkeren. Daarnaast profiteert ook Schiphol hiervan en zit er voordeel in voor de andere parkeerbedrijven. Samen kunnen zij er op deze manier voor zorgen dat er minder negatieve berichten over het parkeren van auto’s bij de luchthaven naar buiten komen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken