overname quick parking

Holiday Extras versterkt Europese aanwezigheid met overname van Quick Parking

Geplaatst op 07 mei, 2024

Holiday Extras heeft onlangs Quick Parking in Amsterdam overgenomen, waardoor hun positie op de Europese markt verder is versterkt. Deze acquisitie voegt maar liefst 6.200 parkeerplaatsen toe aan het luchthavenparkeerportfolio van Holiday Extras. De overname omvat niet alleen de merken en de website van Quick Parking, maar ook distributiepartnerschappen, technologieplatforms en vier parkeerfaciliteiten die diensten verlenen aan passagiers van de luchthavens Schiphol, Brussels International, Rotterdam The Hague en Eindhoven.

Groeiplannen en upgrades

Het samengevoegde team, onder leiding van CFO Hugo Loudon, oprichter Albert Weerman en plaatsvervangend CEO Simon Hagger, zal de groeiplannen van Holiday Extras in Europa ondersteunen. Er worden upgrades gepland voor elke parkeerlocatie, met aandacht voor verbeteringen aan de beveiliging en faciliteiten. Daarnaast zal de nieuwste zelfbedieningstechnologie worden geïmplementeerd via het eigen ParkIT-platform van Holiday Extras.

Focus op klantenservice en technologie

Een belangrijk aspect van deze overname is de focus op klantenservice, duurzame ontwikkeling en geavanceerde technologie. De Flextras-belofte, de AI-aangedreven app en het streven naar optimale prijzen en klantenservice blijven centraal staan in de strategie van Holiday Extras.

Enthousiasme en samenwerking

Albert Weerman, de oprichter en CEO van Quick Parking, is enthousiast over de overname door Holiday Extras en benadrukt dat de toewijding van Holiday Extras aan klantenservice, duurzame ontwikkeling en geavanceerde technologie hen de perfecte koper maakt voor zijn bedrijf. Simon Hagger, plaatsvervangend CEO van Holiday Extras, kijkt uit naar de samenwerking met het Quick Parking team.

John van der Laan over de toekomstige uitdagingen en kansen

John van der Laan, verantwoordelijk voor het beheer van bussen en chauffeurs bij Quick Parking, geeft zijn kijk op de meest recente veranderingen. Terwijl hij een toename van activiteit voorspelt, vindt hij de situatie eveneens opwindend. “Het is onvoorspelbaar wat exact de uitkomsten zullen zijn na een overname, maar we zijn optimistisch dat onze samenwerking voortduurt en dat we blijven voorzien in de levering van bussen en chauffeurs aan Quick Parking onder het nieuwe eigendom,” verklaart Van der Laan.

Welkomstgroet en toekomstplannen

Matthew Pack, CEO van Holiday Extras Group, verwelkomt de oprichters van Quick Parking in de Holiday Extras familie en kijkt uit naar een succesvolle operationele integratie en verdere groei van het bedrijf. De overname van Quick Parking volgt op eerdere investeringen, waaronder de acquisitie van een parkeergarage in München en een strategische investering in het grondvervoerbedrijf Transferz in Nederland. Deze stappen tonen de ambitie van Holiday Extras om hun positie in de markt te versterken en hun dienstverlening uit te breiden.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken