Vergelijk parkeren bij Schiphol- meerdere parkeeraanbieders getest

Vergelijk parkeren bij Schiphol: meerdere parkeeraanbieders getest

Geplaatst op 28 februari, 2024

Hoe vergelijk je parkeren op Schiphol? Wij hebben het meeste werk alvast voor je gedaan. Door meerdere parkeeraanbieders regelmatig te testen hebben we allerlei scores voor je verzameld. Daar zullen we je niet te veel mee vermoeien. Wel kun je de verschillende parkeerbedrijven gewoon online vergelijken, om de beste keuze te maken.

Bij ons op de website vind je de betrouwbare parkeerbedrijven bij Schiphol. Dat gaat om P3 van de luchthaven zelf, net als om andere bedrijven die al jarenlang hun diensten aanbieden.

Hoe testen we parkeeraanbieders?

Als we de parkeeraanbieders testen letten we natuurlijk op een aantal verschillende zaken:

 • Bereikbaarheid van het parkeerterrein
  Het parkeerterrein (of de garage) moet natuurlijk goed bereikbaar zijn. Dat betekent dat je er makkelijk naartoe moet kunnen rijden. En dat je eenmaal daar meteen ziet waar je naartoe moet en hoe je een plek vindt op het terrein.
 • Afstand tot aan de vertrekhal
  Niet voor iedereen is dit even belangrijk, maar wij vinden het prettig als een parkeerbedrijf niet te ver van de vertrekhal zit. Ongeveer 10 tot 15 minuten met de shuttlebus is wat ons betreft het maximum. Dan kost het je nog steeds niet te veel tijd.
 • Faciliteiten en beveiliging
  De faciliteiten en de beveiliging moeten goed zijn. Je wilt op een veilige en betrouwbare manier parkeren, zonder risico te lopen. Als bedrijven camerabeveiliging hebben op het terrein is dat dus een grote plus.
 • Vriendelijkheid van medewerkers
  Het is belangrijk dat medewerkers vriendelijk zijn, zowel wanneer je een reservering maakt als wanneer je vragen stelt. Wij hebben dat voor je getest, ook door de bedrijven gewoon een keer op te bellen.
 • Service bij valet parking
  Kies je voor valet parking? Dan is het belangrijk dat de medewerker op tijd bij de vertrekhal is om de auto van je aan te nemen. Bovendien moet het gaan om goede en ervaren chauffeurs, die de auto naar de parkeerplek rijden.

Vergelijk parkeren op Schiphol

Vergelijk parkeren op Schiphol door handig gebruik te maken van het werk dat wij al voor je hebben gedaan. Wij zochten uit hoe je goedkoop lang parkeren op Schiphol kunt vergelijken, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen.

Bovendien zochten we het goedkoop parkeren al vaker uit en beantwoorden we graag de veelgestelde vragen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken