Kort parkeren bij Schiphol: goedkoop en gemakkelijk

kort-parkeren-bij-schipholKort parkeren bij Schiphol is supersnel, eenvoudig en kan bovendien heel goedkoop zijn. Tenminste, als u even de tijd neemt om de parkeerbedrijven met elkaar te vergelijken. De parkeerplaatsen op de luchthaven zelf zijn relatief duur, zelfs als u daar maar een korte tijd wilt staan.

Let op: ‘kort parkeren’ heeft verschillende betekenissen. Gaat het om een paar uur of zelfs minder, om iemand op te halen? Dat doet u het best op de luchthaven zelf. Het is niet goedkoop, maar praktischer dan op een locatie verderop. Maar gaat het om bijvoorbeeld 2, 3 of 4 dagen parkeren? Daarvoor zijn goedkopere alternatieven beschikbaar. 

We laten u graag zien waar u zowel kort als goedkoop kunt parkeren bij Schiphol. Dat voorkomt onnodige kosten, bijvoorbeeld als u een (lang) weekend weg gaat. 

Goedkoop kort parkeren

Wilt u goedkoop kort parkeren bij Schiphol? Dat kan al vanaf een paar euro per dag. Het gaat om parkeerplaatsen voor bijvoorbeeld twee, drie of vier dagen. Dat is ‘kort’ in vergelijking tot de week of langer die u bij lang parkeren kunt staan.

Kort parkeren kan op twee manieren:

  • Shuttle parkeren
    U parkeert de auto zelf op de parkeerlocatie. Een shuttlebus brengt u naar de vertrekhal op de luchthaven. Bij terugkomst rijdt de shuttlebus u weer terug, zodat u op de parkeerlocatie in uw auto stapt. 
  • Valet parkeren
    U geeft de auto af voor de deur van de vertrekhal. Een chauffeur rijdt die naar de parkeerlocatie. En weer terug ook, om de auto bij de aankomsthal aan te bieden. Het is de snelste manier van kort parkeren. 

Bij Schiphol en andere aanbieders

Wilt u het kort parkeren bij Schiphol goedkoop reserveren? Net als bij lang parkeren is het verstandig om de verschillende parkeerbedrijven met elkaar te vergelijken.

Dus wilt u goedkoop valet parkeren of shuttle parkeren bij de luchthaven? Wij zetten de verschillende parkeerbedrijven op een rij, met daarbij de kosten die u betaalt.

En kiest u voor een parkeerbedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk? Dan weet u zeker dat de parkeerplaats er goed geregeld is. En dat de shuttlebus bijvoorbeeld goed herkenbaar is. Het zijn belangrijke zaken waar we op letten, om u aan te geven waar u de auto goedkoper en betrouwbaar kunt parkeren. 

lang-bij-schiphol-parkeren-vergelijkenKort parkeren bij Schiphol: goedkoop en gemakkelijk

Kort parkeren bij Schiphol goedkoop boeken? Vergelijk online de verschillende mogelijkheden, bij de diverse parkeerbedrijven. We laten u op die manier graag zien welke opties u heeft. En lees bijvoorbeeld de ervaringen van anderen, om ook die mee te nemen in uw beslissing.

Met onze online vergelijking weet u in ieder geval zeker dat u niets over het hoofd ziet. Dat is handig als u twee, drie of bijvoorbeeld vier dagen wilt parkeren. Dat is relatief kort. En gaat het om een parkeerplaats voor een paar uur of om even iemand op te halen? Rijd dan gewoon naar bijvoorbeeld P1 op Schiphol. U betaalt daar een relatief hoge prijs, maar het is een stuk sneller dan wanneer u de auto elders zou parkeren en gebruik moet maken van de shuttlebus.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken