Waar parkeren op Schiphol?

waar-parkeren-op-schipholBenieuwd waar u kunt parkeren op Schiphol? Dat kan op de officiële parkeerterreinen, al betaalt u daar een hoog tarief:

 • P1
  P1 op Schiphol is er voor Kort Parkeren en voor Holiday Parking. De parkeerplaatsen liggen dichtbij de vertrekhal, daarom zijn de kosten (veel) hoger dan op andere plekken. 
 • P3
  P3 is de goedkope(re) parkeerplaats van Schiphol. U heeft de keuze uit de Garage en het Terrein. Er rijdt een shuttlebus naar de vertrekhal en weer terug, om u weg te brengen en weer op te halen. 
 • P4
  P4 is de goedkoopste parkeerplaats van Schiphol. Het tarief ligt er hoger dan bij veel andere aanbieders. U rijdt in ongeveer 10 minuten met een shuttlebus naar de vertrekhal.
 • P6
  P6 is er voor Valet Parking. Dat betekent dat u de auto kunt afgeven aan een chauffeur, die deze voor u zal parkeren. 

Parkeren bij Schiphol zelf is in alle gevallen duurder dan bij de andere aanbieders. Bij Amsterdam Schiphol parkeren is goedkoper als u online zoekt naar een alternatief met ons Keurmerk.

Waar parkeren op Schiphol en daarbuiten?

Benieuwd waar parkeren op Schiphol goedkoper is? Gebruik onze tips om een goedkopere parkeerplaats te vinden. Die ligt over het algemeen een paar minuten rijden van de luchthaven, bij de aanbieders met ons Schiphol Parkeren Keurmerk.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken