Parkeren bij Schiphol: tips om te besparen

parkeren-schiphol-goedkoperParkeren bij Schiphol en met tips eenvoudig op de kosten besparen? Dat kan! We helpen u het graag voordelig te houden, zodat er meer budget overblijft om van op vakantie of op reis te gaan.

U kunt parkeren bij Schiphol in plaats van op de luchthaven zelf. Met een online vergelijking ontdekt u eenvoudig waar parkeren goedkoper is dan bij Schiphol, zowel dichtbij de vertrekhal als op bijvoorbeeld 10 minuten rijden. 

5 tips om onnodige kosten te besparen

Bij Amsterdam Schiphol parkeren hoeft niet duur te zijn. Gebruik de volgende tips om eenvoudig te besparen:

 • Niet bij Schiphol zelf
  Parkeren bij Schiphol en met tips geld besparen? Parkeer dan niet bij de luchthaven zelf. Er zijn genoeg andere aanbieders beschikbaar, die een voordelige parkeerplaats aanbieden. 
 • Kies voor Shuttle Parkeren
  Valet Parking is relatief duur, dus kies liever voor Shuttle Parkeren. U parkeert de auto dan zelf, waarna een shuttlebus u naar de luchthaven brengt. 
 • Parkeren met ons Keurmerk
  Zeker weten dat het goed en goedkoop is? Parkeer bij een bedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. U kunt parkeren bij Schiphol en er met de tips voor zorgen dat dit niet te duur is.
 • Onoverdekt is vaak goedkoper
  Sommige parkeerbedrijven bieden overdekte en onoverdekte parkeerplaatsen. Die laatste zijn over het algemeen goedkoper dan in een garage of onder een ander dak. 
 • Vind en vergelijk online
  Gebruik onze vergelijkingstool, om eenvoudig een goede aanbieding te vinden. Het is de goedkoopste manier om te parkeren bij Schiphol en niet te veel te betalen. 

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken