Valet parking Schiphol zakelijk

zakelijk-valet-parkeren-schipholWilt u zakelijk parkeren bij luchthaven Schiphol, of bent u benieuwd naar de voor- en nadelen daarvan? U kunt bij de meeste aanbieders gratis een zakelijk account openen. Uiteraard kunt u gebruik maken van lang parkeren, kort parkeren of valet parkeren; afhankelijk van de mate van comfort die u wenst. Uiteraard kunt u rekenen op een handige verzamelfactuur per maand, zodat u de parkeertijd niet iedere keer opnieuw af hoeft te rekenen. Maakt u zakelijk regelmatig gebruik van lang parkeren of de andere parkeerfaciliteiten op Schiphol? U kunt zakelijk parkeren, al mist u dan eventueel wel de aanbiedingen en de vrijheid voor particuliere parkeerders.

Zakelijk account en extra opties

U kunt zakelijk parkeren op de luchthaven en in de omgeving daarvan, door een zakelijk account aan te maken. Het is dan onder andere van belang om de bedrijfsnaam op te geven, net als het KvK-nummer en uw Btw-nummer. Dit tweede is van belang om de Btw af te kunnen trekken, zodat u die niet hoeft te betalen. U krijgt daardoor automatisch korting op het zakelijk parkeren, dit is daardoor over het algemeen voordeliger dan de parkeerplaatsen voor particulieren. Daarnaast kunt u eenvoudig achteraf betalen en kunt u uiteraard rekenen op een uitstekende service.

Vrijheid en aanbiedingen

Houd er bij het zakelijk parkeren rekening mee dat u minder vrijheid heeft, u kiest over het algemeen voor een van de parkeeraanbieders, waar u vervolgens langere tijd klant blijft. U kunt gebruik maken van het aanbod tot zakelijk parkeren door de luchthaven zelf, of van de aanbiedingen die er elders gelden. Zorg er voor het zakelijk parkeren vooral voor dat de keuze op de lange termijn de juiste is, een enkele aanbieding verloopt over het algemeen al snel. U kunt daar in de toekomst minder gemakkelijk gebruik van maken, dus zorg dat daar een voordelige overeenkomst tegenover staat.

Maandelijkse factuur voor parkeren

Het grootste voordeel van zakelijk parkeren is een maandelijkse factuur voor het parkeren, die u zelfs automatisch op kunt laten maken. Dit betekent dat u geen omkijken meer heeft naar reserveringen en parkeerkosten, in plaats daarvan betaalt u daarvoor automatisch en achteraf. Bovendien kunt u bij een structurele overeenkomst rekenen op aantrekkelijke kortingen. Het zakelijk parkeren bij Schiphol is op die manier heel voordelig. Vergelijk online de aanbiedingen voor het zakelijk parkeren, zodat u daar goedkoop gebruik van kunt maken, terwijl u kunt rekenen op de best mogelijke service die er beschikbaar is.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken