reputatieschade-parkeerbedrijven-schiphol

Onterechte reputatieschade voor betrouwbare parkeerbedrijven Schiphol

Geplaatst op 26 augustus, 2019

Parkeren bij Schiphol kan bij veel verschillende bedrijven, ook buiten de luchthaven zelf om. Dat gaat in bijna alle gevallen goed, dankzij de meer dan 20 bedrijven die hun zaken daar goed op orde hebben. Aan de andere kant is er ook sprake van één tot enkele rotte appels, die het dit seizoen weer voor de rest verpeste.

Onder andere het Algemeen Dagblad berichtte over problemen met valet parking bij de luchthaven, door bedrijven die er een potje van maken. De krant sprak verschillende gedupeerden, met duizenden euro’s schade en tot 1.400 (!) Kilometer extra op de teller.

20 betrouwbare parkeerbedrijven bij Schiphol

Dat er sprake is van rotte appels lijkt als een paal boven water te staan. Helaas hebben ook de betrouwbare parkeerbedrijven bij Schiphol daar veel last van. Ze doen er alles aan om de auto’s netjes aan te nemen, zorgvuldig te parkeren en weer op tijd terug te rijden naar de terugkerende reizigers. Bovendien zijn er parkeerplaatsen op basis van shuttle parkeren beschikbaar, zodat reizigers de auto zelf kunnen neerzetten en de sleutel gewoon bij zich kunnen houden.

Door de jaren heen is er sprake van zo’n 20 betrouwbare parkeerbedrijven bij Schiphol. Af en toe is er sprake van een overname, maar over de gehele linie heeft dit aantal bedrijven de zaken goed op orde. Zij zorgen er met hun scherpe tarieven voor dat reizigers een alternatief hebben voor de hoge parkeerkosten bij de luchthaven zelf. De reviews zijn goed en ze voldoen bijvoorbeeld aan ons Schiphol Parkeren Keurmerk, waardoor er eigenlijk nooit iets mee aan de hand is.

Problemen bij nieuwe parkeeraanbieders

De problemen waar het Algemeen Dagblad net als RTL Nieuws en andere bronnen over schreef doen zich voor bij de nieuwe parkeerbedrijven. Het zijn bedrijven die minder dan een jaar actief zijn en het niet zo nauw lijken te nemen met de regels en richtlijnen die er gelden.

En sterker nog, ze storen zich niet aan de goede reputatie die de andere parkeerbedrijven door de jaren heen hebben opgebouwd. Zij zorgen er samen met Schiphol en bijvoorbeeld de gemeente Haarlemmermeer voor dat ze de zaken goed op orde hebben. Dat een paar nieuwe spelers het seizoen vervolgens komen verpesten is ook hen een doorn in het oog.

Goede reviews en het Schiphol Parkeren Keurmerk

Dat de andere parkeerbedrijven hun zaken goed op orde hebben is niet iets dat alleen wij verkondigen. We bewijzen dat bovendien met ons Schiphol Parkeren Keurmerk en ook de reviews bij bijvoorbeeld Kiyoh laten zien dat verreweg het grootste deel van de klanten uitermate tevreden is.

De beste manier om een betrouwbare parkeerplaats bij Schiphol te boeken, zonder te veel te betalen? Met 3 tips wordt dat een stuk makkelijker:

  1. Ga na of het bedrijf al langer dan een jaar bestaat
  2. Check de reviews van het parkeerbedrijf
  3. Controleer of het bedrijf ons Schiphol Parkeren Keurmerk heeft

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken