VIP Parking

Geplaatst op 25 mei 2017

Voor deze expertreview van VIP Parking parkeerden we zelf een paar keer onze auto’s bij de parkeeraanbieder rondom de luchthaven. We maakten gebruik van valet parkeren op Schiphol, zowel in een drukke als in een minder drukke periode.

VIP Parking werd in 2011 opgericht en heeft als label van Airport Parking Solutions een uitgebreide ervaring. U kunt er parkeren op basis van een shuttle service, valet parking en combi parking. In dat derde geval rijdt u de auto zelf naar de parkeerlocatie. Bij terugkomst op Schiphol komt een chauffeur van de parkeeraanbieder de auto voorrijden bij de aankomsthal. De sleutel kunt u achterlaten in een kluis, waardoor anderen daar niet zomaar de beschikking over hebben. De auto kunt u afgeven en weer ophalen in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op Schiphol.

Overdekt parkeren zonder extra kosten

VIP Parking belooft overdekte parkeerplaatsen en biedt die inderdaad aan zonder extra kosten. Dat betekent dat u de auto daar zelf neer kunt zetten op basis van shuttle parkeren of dat de chauffeur de auto daar voor u neer zal zetten. De parkeerlocatie vonden we gemakkelijk te vinden en dankzij de herkenbare chauffeurs konden we de auto ook zonder problemen afgeven op basis van valet service.

De beveiliging van de parkeerlocatie bij VIP Parking is goed in orde. Er is sprake van camerabewaking en 24/7 bemanning om alles netjes in de gaten te houden. Een slagboom sluit het terrein af, waardoor anderen daar niet zomaar toegang toe hebben en de auto er veilig staat.

certificering-vip-parkingHerkenbare shuttles en voldoende chauffeurs

VIP Parking maakt gebruik van herkenbare shuttle bussen. Op de parkeerlocatie zelf zijn ze goed te herkennen, net als op de luchthaven Schiphol. De parkeerlocatie bevindt zich op 7 kilometer van de luchthaven, waardoor de shuttle er slechts een aantal minuten over doet en klanten snel naar de luchthaven brengt. Er zijn rond de 20 – 40 chauffeurs in dienst voor de valet service, afhankelijk van het seizoen. Daardoor lukte het VIP Parking ook in de drukke periode om onze auto snel te parkeren. In 99% van de gevallen is er naar eigen zeggen geen sprake van een wachttijd, waardoor klanten hun auto er zonder problemen zelf kunnen parkeren of de auto aan de chauffeur kunnen afgeven.

VIP Parking heeft de zaken goed op orde. Het is een betrouwbare parkeeraanbieder die van ons het Keurmerk Schiphol Parkeren heeft ontvangen. We waarderen vooral de overdekte parkeergarages, de goede beveiliging, herkenbaarheid en transparante dienstverlening.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?