lekgestoken banden parkeren schiphol

Tientallen Auto’s met lekke banden aangetroffen op parkeerterrein Schiphol

Geplaatst op 20 mei, 2024

Op een parkeerterrein bij Schiphol zijn onlangs tientallen auto’s aangetroffen met lekke banden. De oorzaak hiervan is nog onduidelijk, maar er wordt gespeculeerd dat het om vandalisme kan gaan. Autobezitters werden onaangenaam verrast toen zij terugkeerden van hun reis en ontdekten dat hun banden lek waren.

Verbeterde beveiligingsmaatregelen

De parkeeraanbieder heeft inmiddels maatregelen genomen om de beveiliging op de parkeerterreinen te verbeteren en werkt samen met de politie om de incidenten te onderzoeken. Extra bewakingscamera’s en verhoogde surveillance moeten toekomstige incidenten voorkomen en de veiligheid van de auto’s garanderen.

Advies voor reizigers

Reizigers worden geadviseerd om hun auto’s te controleren voordat zij vertrekken en indien nodig hulp in te schakelen. Bergnet biedt 24/7 hulp bij het repareren of verwisselen van lekke banden. Deze service is beschikbaar om reizigers te helpen snel en veilig weer op weg te kunnen.

Ondersteuning voor getroffenen

Voor de getroffenen is er een mogelijkheid om contact op te nemen met hun verzekering, de parkeerbeheerder van het parkeerbedrijf, en met pechhulpdiensten zoals Bergnet. De parkeeraanbieder heeft aangegeven de kosten voor de beschadigde banden te vergoeden, zodat gedupeerden niet met onverwachte uitgaven worden geconfronteerd.

Ervaren parkeerbedrijf

Het parkeerbedrijf is al vele jaren actief en parkeert maandelijks tienduizenden auto’s. Dit incident wordt gezien als een eenmalige gebeurtenis, en er wordt alles aan gedaan om herhaling te voorkomen en de betrouwbaarheid van de parkeerservice te waarborgen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken