boete p1 parkeren schiphol

1 uur extra parkeren voor €100 op Schiphol: voorkom een boete zoals Nicky Romero

Geplaatst op 08 december, 2017

“Ik vond het, met alle respect, altijd al erg duur, maar dit is te gek.’’ Nicky Romero betaalde €75 om 48 uur op Schiphol te parkeren, in parkeergarage P1. Voor het extra uurtje na de eerste twee dagen betaalde hij nog eens €100, waardoor de totale rekening €175 bedroeg.

Een absurd bedrag, als het gevolg van de nieuwe parkeerregels op de luchthaven. Voorheen was het in P2 goed mogelijk om een paar dagen te parkeren, maar die garage moest wijken voor een nieuwe pier. Om het tekort aan plekken in P1 op te kunnen vangen mogen auto’s daar nu maximaal 48 uur parkeren. Een uur langer parkeren levert meteen een boete op van €100. DJ Nicky Romero ligt daar niet van wakker, maar hij wil graag dat er wat aan gebeurt om anderen te behoeden voor zo’n naheffing.

Goedkoper parkeren bij andere parkeerbedrijven

Bij SchipholParkeren helpen we onze bezoekers graag een goedkoper alternatief te vinden dan de belachelijke tarieven op de luchthaven. Veilig en vertrouwd, bij de parkeerbedrijven die we controleren. En waar de beoordelingen over schrijven.

We helpen bezoekers graag op weg om te parkeren bij Schiphol. Lang parkeren op basis van een shuttle service, net als valet parking. Gewoon voor de deur van de vertrekhal uitstappen, om vervolgens de auto door een van de chauffeurs te laten parkeren. Gemakkelijk en goed geregeld, zodat de auto bij terugkomst op de luchthaven alweer klaar staat.

Zoals Schiphol nu omgaat met de parkeertarieven lijkt het een kwestie van tijd tot de parkeerbedrijven in de omgeving verreweg de meeste reizigers kunnen verwachten. Mensen zoeken naar alternatieven. Wij vinden het belangrijk om vooral een betrouwbaar alternatief te bieden. Goedkoper dan de luchthaven, op basis van shuttle parkeren of valet parking.

Veilig en gemakkelijker

We hechten veel waarde aan veiligheid en gemak. Daarom controleren we regelmatig de verschillende parkeeraanbieders. En reiken we het Schiphol Parkeren Keurmerk uit aan bedrijven die hun zaken netjes op orde hebben. Om aan te tonen dat reizigers hun auto daar veilig kunnen parkeren. Zonder de enorme boetes bij parkeeracties langer dan 48 uur. En voor scherpere tarieven dan op Schiphol zelf, terwijl het zelfs mogelijk is om gebruik te maken van valet parking.

Valet parkeren: goedkoper dan in P1 op Schiphol

Valet parkeren is een stuk comfortabeler dan op Schiphol zelf. Het is niet nodig om de auto zelf te parkeren, er zijn chauffeurs beschikbaar die de auto overnemen. En die ervoor zorgen dat de auto netjes wordt weggezet.

We adviseren reizigers online de verschillende parkeerbedrijven te vergelijken. Aan de hand van hun service en de kwaliteit, net als de veiligheid en betrouwbaarheid. Voor een goed beeld van de alternatieven, om een hoge boete van €100 voor een extra uur parkeren te voorkomen. Om er naar de wens van Nicky Romero voor te zorgen dat niemand zo’n boete zoals hij hoeft te betalen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken