top-valet-vip-parking

Airport Business Parking introduceert eigen parkeerplaatsen bij Schiphol

Geplaatst op 29 juli, 2020

Airport Business Parking lanceert een totaal nieuw concept om parkeren bij Schiphol nog makkelijker te maken. Vooral gericht op zakelijke gebruikers, die met zo min mogelijk omkijken dichtbij de luchthaven willen parkeren. Of die de auto zelfs voor de deur willen afgeven, om de auto daarna op een betrouwbare manier en in de buurt te laten parkeren.

De oprichter van Airport Business Parking vertelt: “We merken dat veel zakelijke reizigers vooral snel en zorgeloos willen parkeren. Wij zorgen ervoor dat ze hun eigen parkeerplaats hebben, waar ze tijdens de contractperiode onbeperkt gebruik van kunnen maken.”

Nieuw concept: een eigen parkeerplaats bij Schiphol

Met het nieuwe concept van Airport Business Parking hoeven (zakelijke) reizigers niet steeds een parkeerplek te reserveren. Ze sluiten in plaats daarvan een contract af voor een periode van 3, 6 of zelfs 12 maanden. Om onbeperkt te parkeren, zo veel en zo vaak als ze willen. Gewoon door er naartoe te rijden of door de auto af te geven bij de vertrekhal.

Voor het nieuwe concept is Airport Business Parking de samenwerking aangegaan met TopValetVipParking. “Samen zorgen we ervoor dat we de auto’s dichtbij parkeren. Op minder dan 5 minuten van de vertrekhal, een service die geen ander parkeerbedrijf op dit moment kan bieden,” licht de oprichter verder toe.

De bedrijven slaan de handen ineen om een zo kwalitatief sterk mogelijke parkeerervaring aan te bieden. Zonder zorgen en vooral zonder omkijken, met voordelen zoals een kilometergarantie en 24/7 fysiek toezicht op de parkeerlocatie.

All-in prijs bij Airport Business Parking

Airport Business Parking berekent een all-in prijs voor 3, voor 6 of zelfs voor 12 maanden. Voor een eigen parkeerplaats op een afgesloten en bewaakt terrein, om zorgeloos te kunnen parkeren. Bovendien is er een kluis beschikbaar om de autosleutel op te bergen voorkomt de kilometergarantie dat er toch mee gereden wordt.

Het parkeerbedrijf werkt samen met TopValetVipParking dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft en bekend staat om de goede service en beoordelingen. Op die manier moet het zakelijke reizigers zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. Om snel en zorgeloos te parkeren en te vliegen, gewoon aan de hand van een vast bedrag om onbeperkt bij Schiphol te parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken