keurmerk-schiphol-parkeren

Keurmerk Schiphol Parkeren: 3x betrouwbaar parkeren bij de luchthaven

Geplaatst op 10 juli, 2020

Zorgeloos op reis en de auto parkeren bij een van de parkeerbedrijven bij Schiphol? Dat is waar we het met ons Keurmerk Schiphol Parkeren voor doen. Wij zorgen ervoor dat u betrouwbaar kunt parkeren bij de luchthaven, zonder de hoge tarieven van Schiphol zelf te betalen.

Let op: afgelopen jaar kwamen er in de zomer negatieve berichten naar buiten rondom het parkeren bij Schiphol. De malafide bedrijven waar het om ging hebben nooit ons Keurmerk Schiphol Parkeren gehad.

Betrouwbaarheid: Keurmerk Schiphol Parkeren

Betrouwbaar uw auto parkeren? Ons Keurmerk Schiphol Parkeren is dan de beste keuze. U profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

  • Langere tijd actief
  • Duizenden tevreden reizigers
  • Jaarlijkse test met video

Langere tijd actief

Alle parkeerbedrijven die ons Schiphol Parkeren Keurmerk voeren zijn minimaal meerdere jaren actief. Het is voor ons een belangrijke voorwaarde, omdat de malafide bedrijven vaak snel weer verdwijnen.

De betrouwbare parkeeraanbieders moeten het onder andere hebben van de positieve reviews door hun klanten. Die kunnen ze alleen maar opbouwen door goede service te leveren en dat een aantal jaren achter elkaar te doen. Ze komen dan ook in aanmerking voor ons keurmerk, omdat ze zich een aantal jaren op rij aan ons bewezen hebben.

Duizenden tevreden reizigers

We krijgen regelmatig berichten van reizigers en lezen natuurlijk mee met de reviews en recensies die er worden achtergelaten. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat er speelt en of de bedrijven de zaken goed op orde hebben.

De bedrijven met ons Schiphol Parkeren Keurmerk parkeren jaarlijks minimaal duizenden auto’s. Ze hebben veel ervaring met allerlei klanten, zowel zakelijk als privé. Die zijn tevreden over de aangeboden diensten en service, een belangrijk teken aan de wand.

Jaarlijkse test met video

Bovendien zorgen wij voor een jaarlijkse test, bij de bedrijven die ons keurmerk voeren. We parkeren er onze auto en ervaren op die manier zelf hoe het eraan toegaat. De resultaten publiceren we in een beoordeling, net als in de video waarmee we de beelden laten zien.

Het is de meest betrouwbare vorm van testen, waarmee we zorgen voor een belangrijk kijkje in de keuken bij de parkeerbedrijven. Op die manier wordt duidelijk waar reizigers hun auto zonder problemen kunnen parkeren, omdat de service er in orde is.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Parkeren voor een scherpe prijs, terwijl u kunt vertrouwen op goede kwaliteit? Dan is het de moeite waard om een parkeerbedrijf te kiezen met ons Keurmerk Schiphol Parkeren. Dan weet u zeker dat het gaat om een bedrijf dat langere tijd actief is. En dat jaarlijks duizenden auto’s parkeert, waaronder die van ons om een beoordeling te schrijven en de video te maken.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken