waar-het-best-parkeren-schiphol

We kunnen weer vliegen vanaf Schiphol: waar kunt u het best parkeren?

Geplaatst op 19 juli, 2020

Er vertrekken weer veel meer vluchten vanaf Schiphol, waarmee de grootste gevolgen van de coronacrisis voor de parkeerbedrijven voorbij lijken. De markt trekt ook voor hen weer aan, al ging dat voor hen niet vanzelf. Bovenop de huidige crisis hebben ze nog steeds last van een paar nieuwkomers die vorig jaar voor veel problemen hebben gezorgd. De betrouwbare parkeerbedrijven hebben er nog een tandje bijgezet om voor een scherpe en eerlijke prijs een nog betere parkeerervaring te bieden. Wij helpen de diverse parkeerbedrijven te vergelijken, om als reiziger de beste keuze te maken.

Parkeerbedrijven maken verbeteringslag

De afgelopen tijd zijn er parkeerbedrijven verdwenen en hebben anderen gemerkt dat ze een betere service moeten bieden om het hoofd boven water te houden. “Reizigers willen snel en zorgeloos parkeren, op een betrouwbare plek waarvoor ze bovendien niet te veel betalen,” vertelt een van de eigenaren.

Onder andere Quick Parking heeft de afgelopen tijd gebruikt om flink te investeren in de faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een camerastraat aangelegd, net als een verhard parkeerterrein in Aalsmeer dat wordt afgesloten met slagbomen. Daarnaast is Airport Business Parking zelfs een heel nieuw concept gestart. Reizigers betalen er een vast bedrag voor een periode van 3 maanden, 6 maanden of zelfs 12 maanden. Daarvoor krijgen ze hun eigen parkeerplaats bij Schiphol, om daar onbezorgd gebruik van te kunnen maken.

Vergelijk parkeerbedrijven bij Schiphol

We blijven de parkeerbedrijven bij SchipholParkeren.com goed volgen, om reizigers zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden om bij Schiphol te parkeren. We maken het op die manier graag makkelijk om de opties te vergelijken en laten graag zien welke bedrijven de zaken goed op orde hebben.

Op dit moment zijn we druk bezig om alle informatie te updaten, door goed te kijken welke stappen de bedrijven hebben gezet. Met nieuwe mogelijkheden zoals de camerastraat van Quick Parking en bijvoorbeeld met een nieuw concept zoals Airport Business Parking dat introduceert. Als belangrijke stappen om het de reiziger zo makkelijk mogelijk te maken, om op een voordelige en betrouwbare manier te parkeren.

“Als parkeerbedrijven zullen we de komende tijd laten zien dat het weer mogelijk is om te reizen, te vliegen en voordelig te parkeren. Mét de goede service en betrouwbaarheid die reizigers zoeken, om te laten zien dat de rotte appels er inmiddels gelukkig uit zijn.”

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken