airport-parking

Gefeliciteerd! Airport Parking Services ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 03 mei, 2017

Airport Parking Services zorgt voor veilige, betrouwbare en voordelige parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven, die u kunt gebruiken om goedkoop lang te parkeren bij Schiphol. Wij hebben er een aantal auto’s geparkeerd en de dienstverlening en parkeerplaatsen beoordeeld. We kunnen met trots zeggen dat Airport Parking Services de zaken goed voor elkaar heeft en dat we daarom het Keurmerk Schiphol Parkeren kunnen aanbieden.

“Geweldig dat we het Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen. We zorgen voor onze klanten voor een veilige en voordelige parkeerplaats, fijn dat dit onafhankelijke keurmerk aangeeft dat we daarmee goed bezig zijn. We hechten veel waarde aan snelle service op een goede locatie ten opzichte van Schiphol, waarmee we er blijkbaar in slagen een prettige parkeermogelijkheid voor reizigers aan te bieden. Bedankt!”, aldus de eigenaar van Airport Parking Services.

We zijn overigens niet de enige die de parkeerdiensten van Airport Parking Services goed waardeert. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 9,1 van klanten die er hun auto parkeren om door te reizen naar luchthaven Schiphol. Bovendien beveelt 99% van de klanten hen aan de mensen in hun omgeving aan. Het geeft goed aan dat Airport Parking Services er alles aan doet om haar klanten tevreden te maken met de parkeerplaats, die veelal een stuk voordeliger is dan lang parkeren op P3 Lang Parkeren.

Indoor en outdoor parkeren

Airport Parking Services biedt de mogelijkheid tot indoor of outdoor parkeren, afhankelijk van uw eigen voorkeur. We maakten gebruik van zowel de parkeerplaatsen binnen en buiten. In de beide gevallen is er sprake van camerabewaking met bemanning, zodat de auto er veilig staat. Wat dat betreft is er altijd permanente bewaking beschikbaar voor alle parkeerplaatsen, zodat u de auto er zonder zorgen achter kunt laten en daar niets mee zal gebeuren.

Bovendien is er 24 uur per dag iemand aanwezig bij de receptie van Airport Parking Services. We stelden een paar testvragen om na te gaan of we daar goed geholpen zouden worden. De receptie kon onze vragen goed beantwoorden en bleek ook telefonisch goed bereikbaar. Het geeft aan dat u bij Airport Parking Services kunt rekenen op flexibele medewerking, ook wanneer er onverhoopt een keer wat aan de hand is of als uw vlucht bijvoorbeeld vertraging heeft.

certificaat-airport-parkingVeilig en voordelig parkeren bij Airport Parking Services

Airport Parking Services belooft de mogelijkheid tot veilig en voordelig parkeren, iets dat we kunnen bevestigen met de uitreiking van het Keurmerk Schiphol Parkeren. We willen daarmee aangeven dat u de auto er zonder problemen kunt neerzetten. Het is eenvoudig om online een parkeerplaats te boeken en de parkeerlocatie is vervolgens gemakkelijk te vinden. De herkenbare shuttle bussen brengen u naar de luchthaven Schiphol en zullen u weer ophalen zodra u aankomt na uw reis of vakantie. Airport Parking Services heeft de zaken goed voor elkaar, wij hopen dat er ze met het Keurmerk op zak in zullen slagen om de auto’s van nog meer reizigers en andere tevreden klanten te parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken