betrouwbaar-parkeren-schiphol

Betrouwbaar parkeren bij Schiphol: bekijk onze tests en beoordelingen

Geplaatst op 03 november, 2016

Betrouwbaar parkeren bij Schiphol en benieuwd naar de mogelijkheden? Schiphol heeft zelf parkeerfaciliteiten. P1 en P2 zijn goed geschikt voor kort parkeren, maar kunnen ook eenvoudig leiden tot hoge kosten. P3 voor lang parkeren is gemiddeld genomen goedkoper, maar kan zich nog altijd niet meten met de andere aanbieders van goedkope parkeerplaatsen bij Schiphol.

Hoe controleren we de betrouwbaarheid, voor een veilige en goedkope parkeerplaats bij de luchthaven? We hanteren strenge eisen voor ons Schiphol Parkeren Keurmerk en onderwerpen alle parkeeraanbieders aan onze testen. Door middel van tests beoordelingen geven we aan wat er goed gaat en waar eventueel nog verbetering mogelijk is. Op die manier ontstaat er een goed beeld van de mogelijkheden tot betrouwbaar parkeren bij Schiphol.

Betrouwbare parkeerplaatsen

De betrouwbare parkeerplaatsen bij Schiphol zorgen voor goede parkeerfaciliteiten, zijn duidelijk in de communicatie en gaan netjes met de auto om. Dat kan zowel op basis van lang parkeren (zelf parkeren) of valet parking (auto geparkeerd door een chauffeur). Met name in dat tweede geval is de betrouwbaarheid van groot belang, omdat de chauffeur de auto naar de parkeerlocatie dient te brengen.

Bij lang parkeren checken we de betrouwbaarheid bijvoorbeeld aan de hand van de beschikbare shuttle parkeren, eventuele bedrijfskleding bij de medewerkers en bijvoorbeeld de wijze waarop zij omgaan met de auto zodra die eenmaal geparkeerd staat. Is er sprake van bewaking op het terrein? Het zijn vragen die we stellen voor de reviews die we maken. Op die manier schetsen we de mogelijkheden tot betrouwbaar parkeren bij Schiphol.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Het grote voordeel van de externe parkeeraanbieders is dat zij scherpere tarieven voor parkeren berekenen dan de luchthaven zelf. Zelfs ten opzichte van lang parkeren op P3 is het goed mogelijk om geld te besparen. Dat lukt door middel van kortingen, maar ook al op basis van de reguliere tarieven voor lang parkeren. De betrouwbare parkeerplaatsen van externe aanbieders zijn een stuk voordeliger en bieden tevens de mogelijkheid om online alvast een parkeerplaats te reserveren. Heeft een aanbieder ons Schiphol Parkeren Keurmerk? Dan kunt u rekenen op een betrouwbare parkeerplaats, waar u goedkoop gebruik van kunt maken.

Lang parkeren en valet parking

De controle op de betrouwbaarheid van parkeerplaatsen geldt zowel voor lang parkeren als voor valet parking. In het eerste geval zal u de auto zelf parkeren op de aangewezen locatie. We richten ons onder andere op de duidelijkheid over de kosten en in de algehele communicatie, net als op de beveiliging van het terrein.

De betrouwbaarheid voor valet parking blijkt uit de wijze waarop de chauffeur omgaat met uw auto, de kilometers die er worden gemaakt en bijvoorbeeld de heldere communicatie bij terugkomst. Het zijn zaken waarmee we ervoor zorgen dat u kunt rekenen op een betrouwbare parkeerplaats bij Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken