businessparkeren-valetschiphol

BusinessParkeren neemt ValetSchiphol.nl over van Park and Fly BV

Geplaatst op 16 juni, 2018

Het bedrijf ValetSchiphol.nl is eigendom geworden van BusinessParkeren, dat het bedrijf overnam van Park and Fly BV. De nieuwe eigenaar is ook de organisatie achter EasyPark2Fly en Happy Valet Parking, waardoor de activiteiten hiermee verder worden uitgebreid.

BusinessParkeren heeft al sinds 2010 ervaring met valet parking bij Schiphol en biedt een goede service. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een van grote parkeerbedrijven bij de luchthaven. De nieuwe overname laat goed zien dat het bedrijf altijd op zoek is naar nieuwe kansen.

Park and Fly concentreert zich op shuttle service

Park and Fly is al sinds 2006 actief en heeft net als BusinessParkeren een uitstekende naam opgebouwd. Het bedrijf heeft er echter voor gekozen om zich volledig te richten op de geboden shuttle service. Dat betekent dat de valet-activiteiten er niet meer bij passen. Het valet parkeren bij Schiphol laat het bedrijf liever over aan andere specialisten, zodat de focus compleet kan komen te liggen op het goedkoop parkeren met een shuttle service.

De beide bedrijven staan bekend om hun uitstekende parkeerfaciliteiten. Bovendien delen ze hetzelfde kantoorgebouw in Roelofarendsveen, vanuit waar ze hun activiteiten organiseren. Ze zijn beiden door onze beoordeeld als bedrijven met een van de beste parkeerfaciliteiten bij Schiphol, waarmee we graag laten zien dat ze hun zaken goed op orde hebben.

BusinessParkeren heeft op circa 5 kilometer van de vertrekhal een grote hub, waardoor het niet nodig is om er standaard 17 kilometer mee te rijden naar de parkeerlocatie. Dat maakt et makkelijker om sneller auto’s aan te nemen en weer uit te leveren, waardoor u daar als klant minder lang op hoeft te wachten. Uiteindelijk worden de auto’s naar de locatie in Roelofarendsveen gereden, zodat ze daar goed geparkeerd kunnen worden.

BusinessParkeren behoudt Schiphol Parkeren Keurmerk

BusinessParkeren heeft het Schiphol Parkeren Keurmerk van ValetSchiphol.nl overgenomen, samen met de rest van het bedrijf. De beide aanbieders bieden de juiste service en kwaliteiten, waardoor dat in overleg met ons mogelijk is gebleken.

Het betekent in de praktijk dat u een duidelijke keuze kunt maken uit valet parkeren of goedkoop shuttle parkeren op Schiphol. Voor dat eerste bent u aan het juiste adres bij BusinessParkeren, terwijl Park and Fly een goede keuze is om te parkeren op basis van shuttle service.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken