Airport Parking Services

Ervaren parkeeraanbieder vlakbij Schiphol

Wilt u graag goedkoop parkeren vlakbij Schiphol? U kunt bij Airport Parking al vanaf een paar euro per dag lang parkeren, zodat u een scherp tarief betaalt. Het adres van het parkeerterrein bevindt zich in Veenderveld, tegenover het Gulf tankstation. Dit betekent dat uw auto op een veilige locatie staat, in de omgeving van Schiphol. U kunt de auto er zelf naartoe rijden, om deze daar te parkeren en gebruik te maken van een luxe shuttlebus naar de luchthaven. U staat op die manier in een paar minuten op de airport, waar u vervolgens door kunt lopen naar de incheckbalie van uw luchtvaartmaatschappij. Airport Parking heeft een uitgebreide ervaring met goedkoop lang parkeren op Schiphol, de prijs die u er betaalt is scherper dan bijvoorbeeld op P3 van Schiphol zelf.

Indoor parkeren bij Airport Parking

Wilt u bij voorkeur indoor parkeren bij Airport Parking? U betaalt daarvoor een kleine meerprijs. Regelmatig kunt u gebruik maken van kortingen, die ervoor zorgen dat u nauwelijks extra kosten hoeft te maken. Met een luxe shuttle bus rijdt u vervolgens in 10 minuten naar Schiphol, om uw auto op een veilige en betrouwbare locatie achter te laten. U kunt bij Airport Parking goedkoop lang parkeren en daarnaast gebruik maken van aanvullende diensten, om uw auto te laten wassen of bijvoorbeeld zakelijk van de mogelijkheden te profiteren.
Airport Parking is goed bereikbaar vanaf het zuiden. Uw auto word geparkeerd in een luxe parkeergarage. Airport Parking is net als Total Care Parking en ValetSchiphol onderdeel van de Dutch Parking Group.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje Keurmerk
schiphol parkeren vinkje Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
schiphol parkeren vinkje Betrouwbare parking met goede faciliteiten
schiphol parkeren vinkje Gekwalificeerde chauffeurs
schiphol parkeren vinkje Elektrische oplaadpunten voor hybride en elektrische auto’s

Afstand Schiphol 11 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide nee
1 dag € 36,00
2 dagen € 39,50
3 dagen € 43,00
4 dagen € 46,50
5 dagen € 50,00
7 dagen € 57,00
14 dagen € 81,50
21 dagen € 106,00
Airport Parking Services
Veenderveld 10
2371 VT Roelofarendsveen


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren door 4 gebruikers

Review geplaatst op 19-01-2018 door Dekkers uit Utrecht

Aankomst: 11-01-2018, vertrek: 14-01-2018

We hadden 3 uur vertraging, maar gelukkig houd men de vluchttijden bij. Goede serice, bij terugkomst stond het busje op ons te wachten. We waren snel weer bij de auto, alles prima in orde.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 15-01-2018 door J. de Boer uit Pieterburen

Aankomst: 04-01-2018, vertrek: 12-01-2018

Goede ervaring. Na altijd klant te zijn geweest van Blue Parking die nu gesloten is op aanraden Airport Parking Service geprobeerd. Dit is ons bijzonder goed gevallen. We konden genieten van een gratis kopje koffie in een luxe wachtruimte terwijl onze spullen alvast in de bus werden geladen. Na een rit van 10 minuten konden we inchecken en de reis voortzetten. Toen we terugkwamen stond de bus weer klaar om ons terug naar de auto te brengen. Ook weer een goede ervaring. Airport Parking Service heeft er een nieuwe klant bij.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 16-02-2016 door Rob uit Rotterdam

Aankomst: 09-02-2016, vertrek: 14-02-2016

Prima ervaring, perfect bereikbaar vanuit het zuiden!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 06-01-2016 door Peter en Ien uit Nijmegen

Aankomst: 16-12-2015, vertrek: 26-12-2015

Goed bevallen, de bus stond op tijd klaar zodat we snel bij de auto terug waren. Volgende keer parkeren wij weer bij dit Airport Parking Schiphol

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk