autohotel

Automotel verhuist naar nieuwe locatie in Rozenburg

Geplaatst op 11 februari, 2017

Parkeeraanbieder Automotel vertrekt vanaf de huidige locatie naar een nieuw parkeerterrein in Rozenburg. Dat betekent dat de aanbieder opschuift in de richting van de luchthaven, waardoor klanten hun auto dichterbij kunnen parkeren en de rit met de shuttle service korter zal duren.

Automotel heeft aangegeven hiermee de kans te hebben in de juiste richting op te schuiven en tegelijkertijd te kunnen werken aan goede parkeerfaciliteiten. Dat betekent bovendien dat het een goedkope aanbieder van parkeerruimte bij luchthaven Schiphol blijft, die wat het bedrijf betreft netjes in het bezit zal blijven van het Keurmerk Schiphol Parkeren. Uiteraard zullen we de aanbieder binnenkort opnieuw vanaf de nieuwe locatie beoordelen, om na te gaan of alles inderdaad nog steeds in orde is.

Dichterbij de vertrekterminal op Schiphol

Automotel zat op de oude locatie zo’n 11 minuten rijden vanaf de terminal met de vertrekkende vluchten. Dat is op zich niet te ver weg en het bedrijf was daar bovendien open en eerlijk over. Toch heeft de directie van het bedrijf altijd gezocht naar een plaats dichterbij de terminal.

“We waren tevreden over onze vorige locatie, maar waren altijd al wel op zoek naar een mogelijke verbetering. Dat we de reistijd tussen onze parkeerplaats en de luchthaven nu terug hebben kunnen brengen van 11 minuten naar slechts 7 minuten betekent dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn,” aldus de eigenaar van Automotel.

Goede parkeerfaciliteiten

We hebben Automotel gevraagd naar de parkeerfaciliteiten en die zien er ook op de nieuwe locatie uitstekend uit. Dat was op de oude locatie ook al het geval, waaruit duidelijk bleek dat de standaarden er hoog liggen. De parkeerplaats is er uitstekend vormgegeven en dankzij de beveiliging is er sprake van toezicht. Verder is Automotel nog altijd duidelijk in de communicatie, waardoor parkeerders goed weten waar ze aan toe zijn en wat ze van het bedrijf kunnen verwachten.

Voordelige parkeeraanbieder

Automotel heeft ons verder toegezegd dat zij de tarieven voor het lang parkeren bij de luchthaven niet zullen verhogen, ook niet na de dure verhuizing naar de nieuwe locatie. De onderneming is van plan om voordelige parkeerplaatsen aan te blijven bieden, waardoor het niet nodig is om de hoge bedragen te betalen die Schiphol zelf rekent bij de mogelijkheden tot lang parkeren. Klanten hebben in plaats daarvan de mogelijkheid goedkoop hun auto te parkeren, terwijl ze zich bovendien op slechts 7 minuten van de luchthaven bevinden.

schiphol-parkeren-keurmerkAutomotel heeft het Keurmerk Schiphol Parkeren

We reikten onlangs het Keurmerk Schiphol Parkeren aan Automotel uit, wat aangeeft dat de parkeeraanbieder de zaken goed op orde heeft. Uiteraard zullen we Automotel binnenkort weer testen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ze ook in de tussentijd een betrouwbare keuze vormen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken