met-en-co-schiphol

Verwarring bij vaste klanten na overname Sky Park en Autohotel door Met en Co

Geplaatst op 21 augustus, 2017

Vaste klanten van Sky Park en Autohotel lijken verward te zijn over de nieuwe situatie. Voorheen maakten ze gebruik van de diensten van deze parkeerbedrijven, die ook daadwerkelijk de parkeerlocaties en valet parking beheerden. Inmiddels zijn de activiteiten overgenomen door Met en Co. Aan de andere kant worden de merknamen Sky Park en Autohotel nog wel gevoerd.

Dat betekent dat klanten daar denken een parkeerplaats of valet parking te boeken. Vervolgens ontdekken ze dat het Met en Co is dat de parkeeractie afhandelt, in sommige gevallen zelfs via Xclusive Parking. Dat geldt voor valet parking, waardoor klanten eenvoudig met meerdere partijen te maken kunnen krijgen.

Parkeren op het terrein van Met en Co

Klanten die hun auto voorheen parkeerden bij Sky Park en Autohotel konden daarvoor online een boeking maken. Dat kan nog steeds, al is het nu Met en Co dat de boeking zal afhandelen en ervoor zorgt dat de parkeerplaats beschikbaar is. Aan de andere kant zien de klanten nog wel altijd de namen Sky Park en Autohotel op het moment dat ze de boeking maken.

Daardoor ontstaat er soms wat verwarring bij klanten. Zij hebben het idee een boeking te maken zoals ze dat altijd deden, maar krijgen nu ineens te maken met de nieuwe aanbieder. Met en Co zorgt voor een nette afhandeling en goede parkeerplaatsen. Toch lijkt het aan heldere communicatie nog wel eens te ontbreken. Door vanaf het begin duidelijk te zijn over de overname komen klanten verderop in het bestelproces niet voor verrassingen te staan.

Valet parking door Xclusive Parking

Nog iets groter is de verwarring bij klanten die gebruik wensen te maken van valet parking. Voorheen konden ze een boeking doen bij Sky Park en Autohotel. Dit waren vervolgens ook de merken en bedrijven die de auto overnamen bij de luchthaven en die naar de parkeerlocatie reden.

Dat is veranderd, sinds het moment dat Met en Co de activiteiten heeft overgenomen. Vervolgens is het, anders dan bij shuttle parkeren bij Schiphol, niet zo dat Met en Co de auto overneemt en parkeert. In plaats daarvan maakt deze nieuwe eigenaar gebruik van de diensten van Xclusive Parking. De chauffeurs van dit bedrijf nemen de auto over. Ze parkeren die vervolgens wel weer op het terrein van Met en Co.

Het geeft goed aan dat Met en Co duidelijker zou kunnen communiceren over de mogelijkheden voor het parkeren bij Schiphol. Klanten boeken online hun parkeerplaats of de mogelijkheid tot valet parking, waarna ze met verschillende bedrijven te maken kunnen krijgen.

Tip: we proberen bij Schiphol Parkeren altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven welk bedrijf achter de dienstverlening zit. Het kan bovendien geen kwaad om bij het eerste contact na te vragen met wie u te maken zal krijgen op het moment dat u de auto parkeert of gebruik wenst te maken van valet parking.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken