Bespaar geld met de beste parking bij Schiphol

Bespaar geld met de beste parking bij Schiphol

Geplaatst op 13 november, 2023

De beste parking bij Schiphol vind je eenvoudig online. Wij helpen je de verschillende parkeerterreinen met elkaar te vergelijken. Zo maak je een goede keuze, omdat wij het huiswerk alvast hebben gedaan.

Twijfel je over de beste parking bij Schiphol die je kunt kiezen? Natuurlijk is er P3, maar dat is meestal niet de goedkoopste optie. Daarom geven we een paar tips, waarmee je een betere keuze maakt.

Goed en goedkoop parkeren

Je wilt goed en goedkoop parkeren. Wat ons betreft betekent dit dat de auto veilig staat, om je daarover geen zorgen te maken. Ondertussen betaal je een lage prijs, bijvoorbeeld omdat je al vooraf online boekt.

Vooraf online boeken

Door vooraf online te boeken weet je zeker dat je de beste prijs betaalt. Het is de makkelijkste manier om te besparen. De parkeerbedrijven zijn op zoek naar boekingen, omdat ze al vroeg willen zorgen voor een vol terrein.

Betaal per 24 uur

Op de grote parkeerterreinen betaal je per 24 uur. Het maakt dan dus niet uit of je een uurtje eerder bent om te vertrekken of een uurtje later aankomt bij vertraging. Dat geeft rust, en het scheelt kosten ten opzichte van andere terreinen.

Kies het goedkoopste terrein

Sommige parkeerbedrijven hebben meerdere terreinen. Het parkeerterrein dat een paar minuten langer lopen is zal dan de goedkoopste zijn. Zo bespaar je met de beste parking nog makkelijk een paar euro extra, waardoor je goedkoper uit bent.

Kies de beste parking bij Schiphol

De beste parking bij Schiphol vinden? Gebruik de bovenstaande tips om uit te zoeken waar je het beste kunt parkeren op de luchthaven. Je kunt dan goedkoop parkeren, terwijl de auto er natuurlijk veilig staat. Kies voor shuttle parkeren, dan weet je zeker dat je zo goedkoop mogelijk staat. 

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken