beste lang parkeren schiphol

Waar het beste lang parkeren bij Schiphol? Voordelige en betrouwbare opties

Geplaatst op 27 september, 2023

Waar kun je het beste parkeren bij Schiphol? Dat is waar we al jarenlang voor je naar kijken. We parkeren zelf auto’s en we doen tests. En we vergelijken de bedrijven online met elkaar. Zo kun jij een betere keuze maken, terwijl het je maar weinig tijd kost.

Waar je het beste parkeren kunt op Schiphol is wat ons betreft waar de auto veilig staat én waar je een lage prijs betaalt. Pas als die zaken samenkomen vinden we het een goede keuze en zullen we je die adviseren.

Op P3 en bij andere parkeerbedrijven

Natuurlijk kun je parkeren op het terrein van Schiphol zelf. Voor lang parkeren is dat P3. Daarnaast zijn er andere parkeerbedrijven beschikbaar, die dezelfde service bieden. En die vaak goedkoper zijn.

P3 van Schiphol zelf

Schiphol zal je altijd verwijzen naar P3, als plek voor lang parkeren. Het klopt dat je de auto daar veilig neer kunt zetten. De services zijn goed en er is veel plek. Aan de andere kant betaal je er een hoge prijs, dus is het niet bepaald een voordelige optie. Soms kun je wel tot de helft op de parkeerkosten besparen door nog even verder te zoeken.

Bij andere parkeerbedrijven

Wij zoeken dat al jaren voor je uit. Daarom kunnen we je online de parkeerbedrijven aangeven waar je voordelig en betrouwbaar kunt staan. De terreinen zijn goed bereikbaar, goed beveiligd en zijn vaak ruim opgezet. Dankzij de lagere prijzen bespaar je eenvoudig op de kosten.

Waar het beste parkeren op Schiphol?

Dus, waar kun je het beste parkeren op Schiphol? Wij zochten het voor je uit, zowel voor shuttle parkeren als voor de beste valet parking op de luchthaven. Op die manier kun je goedkoop parkeren óf zoeken naar een beetje meer luxe.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken