Goedkoop parkeren bij Schiphol

goedkoop-parkeren-bij-schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Wil je goedkoop parkeren bij Schiphol? Kijk dan verder dan de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf. Je betaalt daar namelijk een hoge prijs, terwijl de service en betrouwbaarheid niet altijd beter zijn dan bij andere parkeerbedrijven. Sommige van deze bedrijven hebben hun zaken echt goed op orde en hebben daarom van ons het Schiphol Parkeren Keurmerk ontvangen.

Dus, wil jij goedkoop parkeren bij Schiphol? Dat kan met zowel shuttle parkeren als valet parkeren. We laten je online graag zien hoe je daar een goede keuze uit maakt. We letten natuurlijk op de prijs, maar ook op de service en betrouwbaarheid. En als je de reviews en ervaringen van anderen leest, dan weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en een goede keuze maakt.

Lang parkeren

Lang parkeren hoeft niet duur te zijn, dankzij een laag tarief per dag. Je kunt bij Schiphol parkeren vanaf minder dan een paar euro per 24 uur, als je kiest voor de voordelige parkeerbedrijven die beschikbaar zijn.

Als je goedkoop lang wilt parkeren bij Schiphol, heb je twee mogelijkheden:

 • Shuttle parkeren
  Je parkeert zelf de auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Nadat je de auto hebt geparkeerd, neem je de sleutel mee en brengt een shuttlebus je naar de vertrekhal. Bij terugkomst op de luchthaven brengt de shuttlebus je weer terug naar je auto.
 • Valet parkeren
  Je geeft je auto af aan de chauffeur van het parkeerbedrijf, gewoon voor de deur van de vertrekhal. De chauffeur parkeert je auto. Bij terugkomst op de luchthaven rijdt de chauffeur je auto weer voor. Je kunt instappen bij de aankomsthal en meteen wegrijden.

Goedkoop parkeren bij Schiphol is vooral een kwestie van goed vergelijken. Er zijn meerdere parkeerbedrijven beschikbaar die de kosten laag houden of aanbiedingen hebben. Wij laten je online zien waar je de laagste prijs betaalt. Op die manier hoeft zowel het shuttle parkeren als valet parkeren niet duur te zijn.

Goedkoop kort parkeren

Wil je goedkoop kort parkeren op of bij Schiphol? De eigen parkeerplaats is relatief duur. Dat geldt zowel voor P1 voor het echte kort parkeren als de alternatieven om bijvoorbeeld twee, drie of vier dagen te parkeren.

Tip: als je een uur wilt parkeren of iemand op wilt halen, kun je het best op Schiphol zelf parkeren. Dat is niet goedkoop, maar voorkomt dat je met een shuttlebus naar de luchthaven en weer terug moet.

Door online de mogelijkheden te vergelijken, kan het kort parkeren bij Schiphol goedkoper zijn dan je misschien zou denken. Je betaalt een lage prijs per dag, en daardoor ook voor de hele periode dat je wilt parkeren.

Je kunt goedkoop parkeren bij Schiphol, terwijl je zeker weet dat alles goed geregeld is. Daarvoor kun je namelijk gebruik maken van onze expertbeoordelingen en de ervaringen van anderen. Bovendien hebben we de bedrijven die hun zaken goed op orde hebben ons Schiphol Parkeren Keurmerk uitgereikt.

Betrouwbaar: Schiphol Parkeren Keurmerk

Goedkoop parkeren bij Schiphol: dat kan kort of lang. In beide gevallen is het verstandig om goed te letten op de betrouwbaarheid van de parkeerbedrijven. Die blijkt bijvoorbeeld uit de manier waarop de bedrijven de auto’s parkeren, hoe het parkeerterrein is geregeld en of de communicatie duidelijk en soepel verloopt. We letten bij de keuring voor ons keurmerk bijvoorbeeld op de volgende eigenschappen:

 • Duidelijke communicatie
  Hoe communiceert het parkeerbedrijf? Het is belangrijk dat je een duidelijke e-mail ontvangt met de bevestiging. En dat er instructies in staan om de auto te parkeren. Dat geldt zowel voor het shuttle parkeren als het valet parkeren.
 • Goed parkeerterrein
  Het parkeerterrein moet de juiste voorzieningen bieden. Dus staat er een hek om het terrein en is er bewaking aanwezig? En zijn de parkeerplekken groot genoeg om je auto zonder problemen te parkeren? In sommige gevallen zijn de terreinen zelf overdekt.
 • Herkenbare shuttlebussen of chauffeurs
  We kijken kritisch naar de shuttlebussen (voor shuttle parkeren) en de chauffeurs (voor valet parkeren). Je wilt goedkoop parkeren bij Schiphol, mét de zekerheid dat alles goed geregeld is. De herkenbaarheid vergroot het vertrouwen en voorkomt eventuele fouten en vergissingen.

Daarnaast letten we natuurlijk nog op meer eigenschappen. Zo zorgen we ervoor dat je de Schiphol parking goedkoop kunt boeken, door verder te kijken naar de alternatieven. Je kunt goedkoop je auto parkeren bij de luchthaven, bijvoorbeeld bij de parkeerbedrijven die jou daarmee veel voordeliger van dienst kunnen zijn.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken