Goedkoop parkeren bij Schiphol

goedkoop-parkeren-bij-schipholGoedkoop parkeren bij Schiphol: hoe doet u dat? Het is verstandig om verder te kijken dan de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf. U betaalt daar een hoge prijs, terwijl de service en betrouwbaarheid niet altijd beter zijn dan bij de andere parkeerbedrijven. Een aantal van hen heeft de zaken namelijk heel goed op orde. En kreeg daarom van ons het Schiphol Parkeren Keurmerk.

Dus wilt u goedkoop parkeren bij Schiphol? Dat kan zowel met shuttle parkeren als valet parkeren. We laten u online graag zien hoe u daar een goede keuze uit maakt. Met aandacht voor natuurlijk de prijs, net als voor de service en de betrouwbaarheid. En leest u bijvoorbeeld ook de reviews en ervaring van anderen? Dan weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan, zodat u een goede keuze maakt.

Lang parkeren

Lang parkeren hoeft niet duur te zijn, dankzij een laag tarief per dag. Parkeren bij Schiphol kan al vanaf minder dan een paar euro per 24 uur, als u kiest voor de voordelige parkeerbedrijven die er beschikbaar zijn.

Als u goedkoop wilt lang parkeren bij Schiphol heeft u twee mogelijkheden:

 • Shuttle parkeren
  U parkeert de auto zelf op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Zodra u de auto heeft geparkeerd neemt u de sleutel mee en brengt een shuttlebus u naar de vertrekhal. Bij terugkomst op de luchthaven brengt de shuttlebus u weer terug naar uw auto.
 • Valet parkeren
  U geeft de auto af aan de chauffeur van het parkeerbedrijf, gewoon voor de deur van de vertrekhal. De chauffeur parkeert de auto. Bij terugkomst op de luchthaven rijdt de chauffeur uw auto weer voor. U kunt instappen bij de aankomsthal en meteen wegrijden. 

Goedkoop parkeren bij Schiphol is vooral een kwestie van goed vergelijken. Er zijn meerdere parkeerbedrijven beschikbaar, die de kosten laag houden of aanbiedingen hebben. Wij laten u online zien waar u de laagste prijs betaalt. Op die manier hoeft zowel het shuttle parkeren als valet parkeren niet duur te zijn. 

Goedkoop kort parkeren

Wilt u goedkoop kort parkeren op of bij Schiphol? De eigen parking is relatief duur. Dat geldt zowel voor P1 voor het echte kort parkeren als de alternatieven om bijvoorbeeld twee, drie of vier dagen te parkeren.

Tip: voor een uur of om iemand op te halen kunt u het best op Schiphol zelf parkeren. Dat is niet goedkoop, maar voorkomt dat u met een shuttlebus naar de luchthaven en weer terug moet.

Door online de mogelijkheden te vergelijken kan het kort parkeren bij Schiphol goedkoper dan u misschien zou denken. U betaalt een lage prijs per dag, en daardoor ook voor de hele periode dat u wilt parkeren.

U kunt goedkoop parkeren bij Schiphol, terwijl u zeker weet dat dit goed geregeld is. Daarvoor kunt u namelijk gebruik maken van onze tests en beoordelingen en de ervaringen van anderen. Bovendien hebben we de bedrijven die hun zaken goed op orde hebben ons Schiphol Parkeren Keurmerk uitgereikt. 

schiphol-parkeren-keurmerkBetrouwbaar: Schiphol Parkeren Keurmerk

Goedkoop parkeren bij Schiphol: dat kan kort of lang. In de beide gevallen is het verstandig om goed te letten op de betrouwbaarheid van de parkeerbedrijven. Die blijkt uit bijvoorbeeld de manier waarop de bedrijven de auto’s parkeren, hoe het parkeerterrein is geregeld en of de communicatie duidelijk en soepel verloopt. We letten bij de keuring voor ons keurmerk bijvoorbeeld op de volgende eigenschappen:

 • Duidelijke communicatie
  Hoe communiceert het parkeerbedrijf? Het is belangrijk dat u een duidelijke mail ontvangt met de bevestiging. En dat er instructies instaan om de auto te parkeren. Dat geldt zowel voor het shuttle parkeren als het valet parkeren.
 • Goed parkeerterrein
  Het parkeerterrein moet de juiste voorzieningen bieden. Dus staat er een hek om het terrein en is er bewaking aanwezig? En zijn de parkeerplekken groot genoeg om de auto zonder problemen te parkeren? In sommige gevallen zijn de terreinen zelf overdekt. 
 • Herkenbare shuttlebussen of chauffeurs
  We kijken kritisch naar de shuttlebussen (voor shuttle parkeren) en de chauffeurs (voor valet parkeren). U wilt goedkoop parkeren bij Schiphol, mét de zekerheid dat dit goed geregeld is. De herkenbaarheid vergroot het vertrouwen en voorkomt eventuele fouten en vergissingen.

Daarnaast letten we natuurlijk nog op meer eigenschappen. Zo zorgen we ervoor dat u de Schiphol parking goedkoop kunt boeken, door verder te kijken naar de alternatieven. U kunt goedkoop de auto parkeren bij de luchthaven, bijvoorbeeld bij de parkeerbedrijven die u daarmee veel voordeliger van dienst kunnen zijn. 

lang-bij-schiphol-parkeren-vergelijkenGoedkoop parkeren bij Schiphol

Dus wilt u goedkoop parkeren bij Schiphol en zoekt u daarvoor de beste mogelijkheid? Wij laten zien waar de parking goedkoper is. En we delen de reviews en ervaringen van anderen, onze tests en beoordelingen en natuurlijk de bedrijven met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Op die manier weet u zeker dat dit goed geregeld is, om u daarover geen zorgen te hoeven maken.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken