comfort-parking-locatie

Comfort Parking blij met nieuwe locatie: ‘veilig en op 8 minuten van Schiphol’

Geplaatst op 03 december, 2019

Comfort Parking heeft een nieuwe parkeerlocatie, op slechts 8 minuten afstand van de vertrekhal op Schiphol. Het parkeerbedrijf is blij met de nieuwe locatie, ook vanwege de andere voordelen voor zowel de reizigers als de eigen chauffeurs.

Het parkeerbedrijf geldt al jaren als een betrouwbare aanbieder, in het bezit van ons Schiphol Parkeren Keurmerk. In de afgelopen maanden hebben we uiteraard ook de nieuwe locatie getest. Ook daar is alles uitstekend in orde, waardoor reizigers hun auto er op een veilige, betrouwbare en toch voordelige manier kunnen parkeren.

Voor valet parking en shuttle parkeren

Comfort Parking hecht altijd al veel waarde aan veiligheid voor haar reizigers. Zij moeten de auto veilig kunnen parkeren, bijvoorbeeld dankzij goede controle en het gebruik van camera’s. De nieuwe locatie in Hoofddorp is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand. Er is altijd iemand aanwezig om de situatie in de gaten te houden en in te grijpen als er wat aan de hand is.

Bovendien maakt het parkeerbedrijf gebruik van camerabeveiliging. Het terrein wordt goed in de gaten te houden, om te voorkomen dat er iets met de geparkeerde auto’s kan gebeuren. Verder is het een grote locatie waar de meeste auto’s gewoon geparkeerd blijven staan. Chauffeurs zullen er niet onnodig mee rijden. Ze brengen de auto naar het parkeerterrein, parkeren de auto en halen die pas weer op zodra de reizigers terug zijn op Schiphol en de auto weer in ontvangst willen nemen.

De parkeerlocatie bevindt zich op maar 8 minuten van luchthaven Schiphol. Dat is prettig voor reizigers die gebruik maken van shuttle parkeren én voor reizigers die kiezen voor valet parking. De eerste groep parkeert op korte afstand, om daarna in korte tijd met de shuttlebus naar de luchthaven te rijden. Reizigers die kiezen voor valet parking weten dankzij de korte afstand zeker dat de chauffeur maar weinig kilometers met hun auto zal maken, zowel heen als terug.

Met eigen wasstraat en Schiphol Parkeren Keurmerk

Verder beschikt Comfort Parking op de nieuwe locatie in Hoofddorp over een eigen wasstraat. Klanten die kiezen voor valet parking kunnen hun auto meteen laten wassen, waardoor ze met een schone auto naar hun of hun werk kunnen rijden.

Zowel de veiligheid, de korte afstand tot de luchthaven en de duidelijke communicatie door Comfort Parking maakt het een van de gewaardeerde parkeerbedrijven bij de luchthaven. We hebben regelmatig tests bij het bedrijf gedaan en zijn daar altijd positief door verrast. Het bedrijf beschikt daarom over ons Schiphol Parkeren Keurmerk, óók voor de nieuwe locatie. We kunnen niet anders dan aangeven dat het een betrouwbaar bedrijf is, om de auto op een voordelige manier bij luchthaven Schiphol te parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken