kwaliteitszorg parkeren

Voor de deur uitstappen: en 3 andere voordelen van valet parking

Geplaatst op 02 februari, 2018

kwaliteitszorg parkerenUltieme ontspanning aan het begin van een reis. Door de auto voor de deur van de vertrekhal af te geven. Geen gedoe met shuttle bussen of met het vinden van een parkeerplaats. In plaats daarvan uitstappen, de auto overdragen aan een ervaren chauffeur en meteen door naar de balie om in te checken. En reist u alleen met handbagage? Dan kunt u zelfs meteen door naar de security. Ideaal, om ontspannen te reizen en u geen zorgen te hoeven maken over het parkeren van de auto. Een van de belangrijke voordelen van valet parking bij Schiphol, door gewoon voor de deur uit te stappen en er vanuit te kunnen gaan dat alles in orde is.

Niet zoeken naar een parkeerplaats

En een ander belangrijk voordeel van valet parking bij Schiphol? Het is niet nodig om zelf een parkeerplaats te zoeken. Het is niet nodig om naar de parkeerlocatie te rijden en op het terrein een van de weinige beschikbare plaatsen te zoeken.

Dankzij valet parking heeft u de mogelijkheid om de auto gewoon voor de deur van de vertrekhal af te geven. De chauffeur neemt de auto van u over en rijdt die in een rechte lijn naar de parkeerlocatie. Om daar vervolgens naar een plek te zoeken. Terwijl u al bent ingecheckt of al door de security gaat wordt de auto netjes weggezet, zodat u daar zelf geen kostbare tijd mee hoeft te verliezen.

En bijkomende voordeel, u hoeft vanaf de gevonden parkeerplaats niet naar de entree van het parkeerterrein te lopen. Met een zware koffer, om die daar in een shuttle bus te laden. In plaats daarvan kunt u de koffer meteen inchecken bij de incheckbalie of meteen doorlopen met uw handbagage. Heel ontspannen, terwijl valet parking niet eens veel duurder hoeft te zijn dan shuttle parkeren.

Auto meteen laten wassen

Terwijl de auto geparkeerd staat is het mogelijk om die meteen te laten wassen. De chauffeur bergt de sleutel van de auto op in een kluis. Het is mogelijk om die er tijdelijk uit te halen, om de auto te wassen en die volledig fris te maken voor het moment waarop u terugkomt.

Dat betekent bij terugkomst een gewassen auto, of een auto die netjes is gestofzuigd. Iets dat bij shuttle parkeren niet mogelijk is, maar wat enorm bijdraagt aan het comfortabel reizen naar en vanaf de luchthaven. Een van de voordelen van valet parking bij Schiphol, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft of veel moeite voor moet doen.

De auto staat klaar bij terugkomst

En het beste van alles? Een van de grootste voordelen van valet parking is dat uw auto gewoon klaar staat bij terugkomst. Zodra u de aankomsthal uit komt lopen staat de auto voor u klaar. De chauffeur zal u de sleutels weer overhandigen, zodat u er meteen mee weg kunt rijden. U bent al bijna thuis, terwijl anderen die gebruik maken van shuttle parkeren de auto eerst nog moeten gaan halen.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken