directeur-central-parking

Directeur Central Parking over 2020: ‘het kan niet beter’

Geplaatst op 23 februari, 2020

Op SchipholParkeren.com zijn we er voor reizigers en de parkeerbedrijven die hun zaken goed op orde hebben. We vroegen de directeur van Central Parking naar hoe het in de eerste maanden van 2020 met het bedrijf gaat. “Het kan niet beter, we zijn heel blij met de huidige ontwikkelingen,” vertelt de heer Boulahrouz. “Het parkeerterrein is goed gevuld, we zijn blij met het nieuwe keurmerk en we merken dat de branche als geheel meer kwaliteit begint te bieden.”

Goede service lijkt de sleutel

Hij lijkt op geen enkele manier geheimzinnig te willen doen over de strategie die het bedrijf onder zijn leiding heeft. De focus moet er liggen op kwaliteit en een goede service.

“We bieden parkeerplaatsen aan voor scherpe tarieven. Daarmee zijn we misschien niet de allergoedkoopste, maar de service en kwaliteit is van hoog niveau,” legt hij uit. “We vinden het belangrijk dat reizigers hun auto op een betrouwbare manier kunnen parkeren. Op een parkeerterrein met goede voorzieningen en faciliteiten, zodat ze met een gerust hart op reis kunnen.”

Dat blijkt inderdaad uit de tests die we er al jaren doen en de reviews die we daarover schrijven. Central Parking heeft de zaken goed op orde en laat wat dat betreft niets te wensen over. Dat het goed gaat met het bedrijf komt voor ons wat dat betreft niet als een verrassing.

“Reizigers zoeken naar een goede service, zonder dat ze daarvoor de hoge prijzen als die bij Schiphol zelf betalen. Het is aan ons om te laten zien dat we professionele service kunnen bieden op een fijne locatie, zonder dat daar een hoge prijs tegenover hoeft te staan.”

Het is wat ons betreft een voorbeeld voor veel andere parkeerbedrijven. Samen kunnen ze er op deze manier voor zorgen dat de branche als geheel er beter op komt te staan bij zowel reizigers als bijvoorbeeld in de media.

Professioneel parkeerbedrijf: Central Parking

Central Parking vindt het heel belangrijk om professionaliteit uit te stralen. Dat moet bijvoorbeeld blijken uit het goed afgesloten parkeerterrein, net als uit de goede beveiliging. Die elementen zorgen er samen voor dat de auto’s er veilig staan, om die tijdens een vakantie of zakelijke reis veilig te kunnen parkeren.

Daarnaast heeft het parkeerbedrijf bij Schiphol gewerkt aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid bij reizigers. Sinds enige tijd dragen de chauffeurs en andere medewerkers duidelijk herkenbare groene bedrijfskleding. Op die manier is het meteen duidelijk dat iemand werkt bij Central Parking. Als aanspreekpunt of om de auto aan te nemen. Zodat reizigers weten met wie ze te maken hebben en weten dat ze hun auto professioneel kunnen (laten) parkeren. Het is wat ons betreft een uitstekende keuze van Central Parking om in te zetten op de goede kwaliteit en uitstekende service. Een voorbeeld voor velen, dus die zetten we graag in het zonnetje.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken